Fukara Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 mrs çok gzL kız ya aşığım :D açıLdı server geL czye :D kesişeLim ks iLe devircem seni :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
prodiqy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Zian, 06 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki: sdsfdsfsdf mrs yi yıkarım :D ama Diboba bişi diyemem :D lvl ini bilmem lzm max 63 se ondada iddialıyım :) hikmet mrs msn'de online pastliyorum bak yazdıklarını :D (cüneyt)
Zian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 way ibina !!!! öle olsun AGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) olm bu alemde carsı herkese karsı :) moralim bozuk iciom Sora geliyim kıyak kafa ile ayıkalrısnız !
prodiqy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Zian, 06 Kasım 2005 19:53 tarihinde demiş ki: way ibina !!!! öle olsun AGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :) olm bu alemde carsı herkese karsı :) moralim bozuk iciom Sora geliyim kıyak kafa ile ayıkalrısnız ! :D
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya sizde _nouma_ die biri war süLALesinin her bir paresine küfür ettim kosp kuruyo czde onun yüsünden kuLeye yattım şimdi[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
Zian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ahahaha hep sizinkilermi yapcak bab :D neyse kosp mosp delikanlıyı bozar ahahaha ... canım cekti geliom birazdan savulun laaaaaaa .... bu arada 1 on 1 asas aranıo kapısmaya SADECE KENDİMİ DENEMEK İÇİN İDDİAM YOK :) (yenilirsek bahanemiz olsun a.k)
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bastık :D ama yine yattım oLsun 144k np yapana kadar exp. önemsiz ondan sonra 62ye kascam[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
Öne çıkan mesajlar