lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Uniying belliki normal hayatında ezik bir insanın tekisin. toplumdan itilen ve dıslanan bi insansınki acıklarını ve üzüntünü insanlara satasarak kapatmaya calısıyorsun. normal hayatta zor günlerde sabır dilerim . elemental a da gelince char satın aldım. hesap vermekte zorun değilim. üzüldüm snn için.[signature][hline]Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Elemantal Lord Clan:TheMoon Nation:Karus
lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yoy kardes sendemi xigenondasın?[signature][hline]Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Elemantal Lord Clan:TheMoon Nation:Karus
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 waitforme lvl kaç demiştin?[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
raspy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 lamerim kardeşim waitforme bir de lvl 68 olsa ah ne güzel inanıcam sana ama gel gör ki ................
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bak salladın nerden belli 1 +6 warrior pendant yapamazsın 2 waitforme lvl 69[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: YoY, 06 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki: said: UniyinG, 06 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: tabi tabi sen benı cooooooooooooook ıyı tanırsın cunku aynı clandaydık benım yan charım TheM00N clanındaydı Lem skydestroyer eger sensen vay haline ,eger server acılırsa yedim seni. ahuzhehsa ben sana küstüm :([signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
KultiginHAN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: YoY, 06 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: UniyinG, 06 Kasım 2005 18:35 tarihinde demiş ki: oyundakı nıckım ====== waitforme ============= Ahuha eger su asasın waitforme isen,sen ancak mage keser veya gurup gezersin.. Teke tek beni alman imkansız ..68 deil 69 olsan bile gene imkansız..Haa 68 archery olursan bir ihtimal beni kesebilirsin.. Ya allah aşkına CZ ve Savaşlarda Waitforme ve Toni yi görünce kaçıyonuz hemde arkaya bakmadan. Daha bu hafta savastan sonra brethin basılmasını sindiremeyenler CZ ye gelmiş human town u basacaklar... Orada da bitek Toni ve bi Mage vardı sağlam. Toni 2 sefer yattı 4-5 orc keserek. 3.de karuslar kapının önünü boşaltmıştı. Ayrıca OynCankıyayıda Siege war da gördüm bugün o bana 650 vurdu ben ona 400 benim lvl de 53 elimde iron x +4 var... Waitforme bence sen Z yap R ye gerek bile kalmaz Town yapar o zaten :)[signature][hline]..:: KultiginHAN ::.. Server= Xigenon Level = 53 Char = Archer Clan = _AsD_EmPiRE_
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o sana r ile vuruyodur :D[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 diezdede cz kapaLı :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: KultiginHAN, 06 Kasım 2005 18:59 tarihinde demiş ki: said: YoY, 06 Kasım 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: UniyinG, 06 Kasım 2005 18:35 tarihinde demiş ki: oyundakı nıckım ====== waitforme ============= Ahuha eger su asasın waitforme isen,sen ancak mage keser veya gurup gezersin.. Teke tek beni alman imkansız ..68 deil 69 olsan bile gene imkansız..Haa 68 archery olursan bir ihtimal beni kesebilirsin.. Ya allah aşkına CZ ve Savaşlarda Waitforme ve Toni yi görünce kaçıyonuz hemde arkaya bakmadan. Daha bu hafta savastan sonra brethin basılmasını sindiremeyenler CZ ye gelmiş human town u basacaklar... Orada da bitek Toni ve bi Mage vardı sağlam. Toni 2 sefer yattı 4-5 orc keserek. 3.de karuslar kapının önünü boşaltmıştı. Ayrıca OynCankıyayıda Siege war da gördüm bugün o bana 650 vurdu ben ona 400 benim lvl de 53 elimde iron x +4 var... Waitforme bence sen Z yap R ye gerek bile kalmaz Town yapar o zaten :) üstelik toni değil ama waitforme hayatında görebilcen en macro cu heriftir bana cz de ard arda 9 dmg vurmuştu[signature][hline]Name:GOLD_GANDALF Server:Xig.... Np:Yp LvL:Az kaldı 60 olcak :D Orc
KultiginHAN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla macroyu bilmem ama sen comboyu bilmiyon annasılan[signature][hline]..:: KultiginHAN ::.. Server= Xigenon Level = 53 Char = Archer Clan = _AsD_EmPiRE_
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 xigenon hala kapalı :( gerçekten dupe temizliğimi var yoksa savaş yüzünden mi ? nick: G_O_K_H_A_N clan: A King lvl: 61 np: 46***
Öne çıkan mesajlar