berk444 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ARkadaşlar ben kredi kartı kullanmıyorum. Para sıkıntım yok ama wow u açtırmak için pre paid card lazım. Acaba pre paid kartını Ankara da nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pre paid card türkiyede yok die biliorum.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gamecard sipariş ediyosun diye biliyorum bende, 2 aylık üyelik parasına.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 acaba o gamecardları nerden sipariş edicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 edemiyosunuz iste belki online alısveris sitelerinde vardır ama turkiye aral elek. getirmedigi surece bize gamecard yok[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç olmazsa bi arkadaşından rica edersin o yatırır sende ona nakit verirsin.[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 işte,yurtdışındaki patilerden rica ediyoruz,ülkemize gamecard ihraç edin![signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar