Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hmm..Eslantta dm den bişi çıkmıo diyenlere sadece 15dm :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:D gel aga bekleriz dm den başımızı kaldıramıyoz valla :D lycon parası kasıyom eziğiz daha :D ama uniq takılarım 5milyar ediyo :D[signature][hline]Nation :Karus
Server :Ares
NicK :Bymad_TR
CLaN :major
LvL :61 Paper Mage
Mesaj tarihi:
asdasd bizde bi val varki valla :D

buro gel sen gel:D
bidaha banlanırsın nede olsa:D:D:D[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Selling Ring Of Magic pm me...
Mesaj tarihi:
ya beyler bole bısey olmaz ya!!!!!!!!!!
a1 de kımse yok bı tek basıma kesem dedım. roque shell cıktı.Hemde ilk kesışimde yemin ederim.
ss koymayı bılmıyorum poliye gonderıp koyar ss i :D[signature][hline]Name: FATAL
Clan : yok
Server: Ares
Lwl : 60
Np : 1xxxx
Mesaj tarihi:
emre ne oluyor lol sen daha eziqqen biz biliyoduk bu isleri buro abi kas beni diyodunuz poliyle kısa donunuz vardi:D fatal 60 nedir bilmezdi demi lam bymad:D
Mesaj tarihi:
said:
ewon, 05 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
emre ne oluyor lol sen daha eziqqen biz biliyoduk bu isleri buro abi kas beni diyodunuz poliyle kısa donunuz vardi:D fatal 60 nedir bilmezdi demi lam bymad:D

ahahaa diyene bak:D

bebe buro..

Your account has been blocked..cuz u r duperrr! xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
ahahha la buro party pls gel dm keselim dediğin gunleride biliyoz yeme beni şimdi:D[signature][hline]Name: FATAL
Mesaj tarihi:
abi ss leri görunce gaza geldim party kurup dm kestim 1 saat pot ve coinsten baska bise cıkmadı bence gm ler orclara guzellik yapiyoo davaciyim kardesimm :)[signature][hline]Server: ARES
Nick: OJE
Clan: T®
Character : mage
Lvl: 62
np: 70K
Mesaj tarihi:
said:
BLACK_SUN, 06 Kasım 2005 06:27 tarihinde demiş ki:
abi ss leri görunce gaza geldim party kurup dm kestim 1 saat pot ve coinsten baska bise cıkmadı bence gm ler orclara guzellik yapiyoo davaciyim kardesimm :)

yok abi bu adamlarda sadece bal var , ben 3 gün boyunca aldıgım tek itemin shard +1 i oldunu söylüyorum vede öyle ,
nası bir baldır artık bu ben anlayamadım.....[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
eslantta gercekten bişe cıkmıyo bana 20 dakk kestim sadece
bir soul pot ve coin ama cz de 10 dakkada glave ve hemen hepsinde soul çıkıyodu hemde 2 tane
Mesaj tarihi:
said:
CursetH, 06 Kasım 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
kac gündür arklar var daha kaydedeger bişi cıkmamış gercekten dedigi gibi sanırım bal :)

Aslında biras öle DM den bu kadr çabuk shar fln çıksaydı shardlra fln bu kadr pahalı olmazz dı şasns bence ...[signature][hline]Nick::UnforgiveN:
Server;Diez
LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım=
Job;Warrior
Nation:El Morad
Mesaj tarihi:
Abi şimdi dts olup kesince dark mare ler ayıkamıyomu? (ilginç bi o kadar da iğrenç bi soru) Maşallah sizde de balın haı varmış. Benim bi kesme girişimim oldu birini kestim bırak itemi kutu ve exp gelmedi KS filan yok 2 healer bi de ben :D
Mesaj tarihi:
said:
efendi, 06 Kasım 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Abi şimdi dts olup kesince dark mare ler ayıkamıyomu? (ilginç bi o kadar da iğrenç bi soru) Maşallah sizde de balın haı varmış. Benim bi kesme girişimim oldu birini kestim bırak itemi kutu ve exp gelmedi KS filan yok 2 healer bi de ben :D

tranny kullandıgın zaman daha hızlır attack yapabiliosun..o yüzden böyle olduk..

tranny=transformation scroll xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
said:
you_banned, 05 Kasım 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
polifonik ossuruk en son gorduğumde civcivdin helal be yuru. adam cosmus yaw lwl in kac oldu? dalga gecerdik senle :P:P

asdasda dalga geçerdiniz benle?hehe nick ver baride hatırlayabileyim :D

Levelim vs imzada yazıo xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
Ula herkes poli aferın dıyo sankı adam tek basına kestı bız neyız orda figüran mıyız :D[signature][hline]Name: FATAL
Mesaj tarihi:
said:
F4T4L, 06 Kasım 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
Ula herkes poli aferın dıyo sankı adam tek basına kestı bız neyız orda figüran mıyız :D

ss rulezz :D0[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
aynı takım başlıyoruz şu dk.da dm kesmeye.neler lazım ?:D[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
Biz CZ de bir party kesmıstık 3 warrior 4 healer 1 mage.50 Yada 60 tane kestık.25-30 tane saglam item dusurduk.Bunlardan bazıları ( Shard,Raptor,Mirage Sword,Priest Shell,Warrior Shell,Complete vs vs.) CZ de olanak daha cok gibi bence :)[signature][hline]seT By eXe
  • Yeni Oluştur...