Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hmm..Eslantta dm den bişi çıkmıo diyenlere sadece 15dm :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SeCTioN, 04 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
:))) hahaha polıde ıyı kesıoda bı eksıgı var lycoan staff :)

eksik mi?yok canım xD[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Mesaj tarihi:
hahah poli nerden bulcak o staffı okadr dm kesıyoz bymadle daha bız alamadık gercı bymad ayrı enıque yuzuklerıne hastayım valla daha bende hepsı +7 :( enıque bıle yok ühühühüh[signature][hline]Name: FATAL
Clan : yok
Server: Ares
Lwl : 60
Np : 1xxxx
Mesaj tarihi:
hiç alakası yok okadar gm dıyo calısmıyo dıye ve hala manner dıyonuz bız bu ıtemlerı farklı kısıler cıkardı a.k bendeyken sıra ıron crosbow cıktı :( poli acarken ıron cıktı bymaddede shard ve glave :D[signature][hline]Name: FATAL
Mesaj tarihi:
mannerla diil premium la alakası war ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 55k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
hhehe olm abine okadar sölüyoz ama gelmıyo senı zaten goren yok 2 nızde cz den cıkmıyonuz ki :D[signature][hline]Name: FATAL
Mesaj tarihi:
yaww benım dm kesebılmem ıcın lvl 120 felanmı olmam gerekıo :))) ya bısı sorcam elınde +6 glave olan bı 58 warrıor la yıne aynısı elınde +7 mırage olan rouge ıkı kısı kesemezlermı buzcu yavaslatsa neyım 1 de healler_buffer bana elıxır lazımda[signature][hline] Name:C_H_E_N_G_Y
Clan:fire_of_the_anotolian
Server:ares
lvl : 5X
Nation: Human
Job:mage
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 04 Kasım 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
asdasda şimdilik bu noob itemler xD

[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

[spo3=3][/spo]

0lm,senin balının ......,bu arada 3 gün 70 er dm kestimi hatırlıyorum 1 shard zor çıktı gerisi destroyer durandal deep scar, bu arada glave i çek ordan be olm , troll gibi kof bir varlıktan bile glave çıkıyo kasada 4 tane oldu biraz biriktirem +8 kasacam biizim 56 57lvl warrior çocuklara :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
said:
F4T4L, 04 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
Valla yarım saat tahmınım ama en fazla 45 dk da cıktı :D
Poli iron crossbowu koymamısın ask olsun onu ben cıakrmıstım.

la benı neden cagırmadınız msn verdık o kadar :P bymad ın de ko ya donmesıne sevındıgım kadar baska hıc bısıye sevınmedım ;)

biz onceden (fatal daha oyuna baslamamısken)bymad alkoc ben :) (ne gunlerdı bea)keserdık FATAL da zaten aoe harpy de deıl dm kesmekten 60 oldu hehe

[Bu mesaj soulteam tarafından 05 Kasım 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
la dün dm den bısey daha cıktı söleyimmi polide ss i var bu ıtemlerden sonra bıraktık bıraz 1 .5 saat sonra tekrar basladık ve roque shell cıktı :D (sonra ben cıktım 2 si prıest shell cıkarmıslar)
valla ınanmıcanız ama poli gelince ss yollar sıze:D[signature][hline]Name: FATAL
Mesaj tarihi:
asdada
allahım i love darkmares diyorum ben artık..çık çık bitmio item..hımm..ama şuda var 2yada 3 paper mage..2 62 1 60 lvl..dakikada 2 dm kestigimiz varsayarsak bu kadar fazla item çıkması bence normal..birde premium hiçbirimizde yok..bende sadece 1100 civarı manner point var..
:S[signature][hline]

server:Ares
Elemental lord
Selling Ring Of Magic pm me...

[Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 05 Kasım 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
F4T4L, 05 Kasım 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
la ss koy ss ınanmıcaklar shellerın ss ını koy

ana..shellerin ssleri yok bende :Sen son rogue shellde vardım ben..sora çıkmak zorunda kaldım fatalcım :Dama durun geliyorum oyuna xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
informer..cnm benm söz snn içinde kesicem:Dsana vericem itemleri dermişimm..owned_by xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
said:
F4T4L, 05 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
cabuk gel ben basladım solo kesmeye

on my way xD[signature][hline]server:Ares
Elemental lord
Mesaj tarihi:
la bymad_tr polifonik_sıcmık fatal kesin adiler kesin gelecem ben sizin üstünüze darkmare lureliyecem:D
gelecem ben az kaldi galiba:D bana para ayarlayin paper olacaz solo dm yapmayin bugcular sizi:D bi gelim oyunu dagitacam offffffffff

[Bu mesaj ewon tarafından 05 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...