sertur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaşlar tp kapısından gecerken dc oluyorum tekrar online oldugumda bi bakıyorum %5 xp gitmiş.. arkadaşım bu şekilde %15 kaybetti ...başka bi seferde de 57 lvl iken 56 lvl olarak girdi .. nedir bu? nasıl bi bug ? ve bundan nasıl sakınılır?[signature][hline]
Christie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gateden gecerken bende bi kere olmustum ama exp gitmedi seninki garip bi olay
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 rollback olabilir. kastıgın xpler geri gidiodur. ben öle 60 gb kaybettim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake
Christie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 rol back yapmıs olsa oyuna girdiğinde yatmıs olmas oyuna girdiğinde ekranda press ok gorumesi hos olmuyor tabi arkadasa oyle oldumu bilmiyorum
lupin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dün msnde arkadasıma aynı seyi sordum %20 exp gitti dün. ayrıca geri kazandım gene ama gene gitmişlti....[signature][hline]Nick:MoonBraster LvL:6x Server:Xigenon Job:Elemantal Lord Clan:TheMoon Nation:Karus
ReSSerian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben çok şanslıyım demek ki lvl 59 mageim var %89 bir girdim lvl 60 ,charcter ve skill de verilmemiş :) şimdi 47 buffer açtım
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çözmenize az kaldı :D[signature][hline]Sm00th - [Banned]
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu olay 1 2 defa benimde başıma geldi ama neden oldugunu çözemedim ama bana KO döneminde oldu inşallah bir daha olmaz ne diyem[signature][hline]BEYAZ PATİLER
sertur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oyuna girdiginde yatmış felan olmuyorsun sadece exp kaybetmiş oluyorsun![signature][hline]
Christie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadasım o zaman sana rol back olmus en iyisi sen dupe yapmayı dene :D
sertur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 rollback falan olamaz bence ...ben enson %5 i mi 4 ay önce almıştım ...eger 4 ay öncesine döndüyse dün aldıgım lycon staff ve kazandıgım np ler nie duruyor(misal)[signature][hline]
sertur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu olay oldugunda online olmak istedigimde " the accunt is currrently in use.would you like to disconnect previous connetion" demişti. bende okeylemiştim. şimdide aynı hatayı veriyor ben okeyledigimde yine aynı hatayı veriyor.korkum ilerde girmeyi başardagımda bi %5 im daha gidicek ....[signature][hline]
NiceDeath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 online iken bulunduğun zone down olursa charını oyunda görüyor.. dolayısıyla o yazı çıkıyor bazen 1 kaç denemede düzelir bazende saatlerce düzelmez. Benim charlmda asılı kaldı. cz deydim giremyorum 3 saat oldu bekliyorum
Öne çıkan mesajlar