circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Oh sonunda gırebıldım oyuna cımbomla basladım babel dıye bı adam aldım ve dagıtıorum lıgı :)..Fener zaten bana yenıldıkten sora bı daha toparlanmadı tabı 3-0 :=)...hehe..nese zaman gecırem bıraz daha ben..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cıktıgı an buldum birinden bi dvd ye yazdim arşivdeki yerini aldi :p oynamam ama dursun (:[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bu oyunun orjınalını nerden bulurum bılen warmı calısmıo bende copyası cunku mac var[signature][hline]el tekila blanco con su sal le da sabor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: circirbocugu, 28 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Oh sonunda gırebıldım oyuna cımbomla basladım babel dıye bı adam aldım ve dagıtıorum lıgı :)..Fener zaten bana yenıldıkten sora bı daha toparlanmadı tabı 3-0 :=)...hehe..nese zaman gecırem bıraz daha ben.. ben daha oyunu almadım ama gs nin çok kötü yapıldığı söleniyodu oyunda gs nasıl biraz açar mısın?[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamforsaken Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Karabükspor ile oynarken oyun başladıktan 3 gün sonra 8 temmuz falan, apllication error verip desktop'a düşüyo ve aynı oyunu load etmeye çalıştığımda load eder etmez aynı hatayı verip yine desktopa düşüyo. Sigames forumlarına baktım aynı sorunu bisürü insan yaşamış, acaba oyunum orijinal olmadığı için mi bu tip bir sorun oluyo diye düşündüm ama orijinalsiz oynayan bi arkadaşım oyunu sorunsuz oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: tony_montana, 28 Ekim 2005 19:27 tarihinde demiş ki: said: circirbocugu, 28 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Oh sonunda gırebıldım oyuna cımbomla basladım babel dıye bı adam aldım ve dagıtıorum lıgı :)..Fener zaten bana yenıldıkten sora bı daha toparlanmadı tabı 3-0 :=)...hehe..nese zaman gecırem bıraz daha ben.. ben daha oyunu almadım ama gs nin çok kötü yapıldığı söleniyodu oyunda gs nasıl biraz açar mısın? yok abı oyle bı sey taktık hersey taktıgını yap ne olursan ol ıyı olabılıyorsun ılk maca mesela taktıksız cıktım oyuna basladıgım an...O macta 2-2 kaldım dandık bı takımla sonra taktık yaptım oyuncuları yerlı yerıne yerlestırdım bıde sol kanata bı adam cektım babel adında 18 yasında ..Sonra gerısı geldı ıste..Yanı ole galatasaray cok kotu falan dııl..Sabrıyı bu sene daha ıyı gordum cıhan ve orhan akda su ankı sıstemımde baya işe yarıyor..Ergun 45 metreden gol attı :9...Hepsı su an zuper gıdıo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 45 metreden gol muhaha eyw sağolasın :D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu sene anadolu uskudarla oynarken ilk 12 maç itibariyle 1 tane 19. sn de 1 tane 23. sn de gol yedim bir tanede 26. sn de gol attım ... omg oldum ... taktikleri falan paylaşalım yaw ... 3-4-1-2 iyi oluyo gol falan atıyosunda kanat defansın olmayıncada kevgirede çevirebiliyolar neler oynatıyonuz ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 4-2-1-2-1 lyonla fransa liginde 9 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik.. çok şansız bi sezon başlangıcı ama.. kaleciler habire panter kesiliyor karşımdaki....[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 A required security module can not be activated. This program can not be executed. bu hata nedir nasıl çözülür ya bilen var mı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 öncelikle şunu belirtiim fm 2005te barcelona ile 4-1-2-1-2 taktiği ile la ligayı salladım 12-0 13-0 lık(abartı,yalan değil)galibiyetler aldım en çok mrk ettiğim aynı taktik fm 2006 da da işe yarayacak mı? not:oyuncuları da yaziim tevez torres ronaldinho motta w.sneijder xavi sylvinho edmilson puyol belletti valdes[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fm 2006'ya face pack'ler (oyuncu resimleri), logolar vs nasıl yüklenir birisi açıklasın :) fm 2005 için FMD super pack mi mega pack mi ne çıkmıştı binlerce oyuncu resmi bütün logolar vs. vardı ona benzer bişi bilen var mı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 beşiktaşla başladım bakalım. bir ara fmturkey.com, cmturkey.com gibi siteler vardı ama şu anki akıbetlerini bilmiyorum.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende beşiktaşla başladım 3 1 3 1 2 şeklinde oynuyorum arada degısır tabi ama hem çok pozisyona giriyorum hemde kolay gol yiyorum bakalım ligde1 galıbıyet 2 beraberlıgım var onumde fener debisi var kazanmam lazım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: WinterWolf, 24 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 23 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ben 2 gundur oynuyorum gayet kral olmus oyun. pek taktir ettim. Bu sene cok daha guzel bir is cikarmislar ama Turkiye ligini research edenlerin ciddi anlamda bu isi birakmasi veya devretmesi lazim, resmen komedi haline gelmis Turk ligi. Daha oynama fırsatı bulamadım ama neden sence? Şimdi oynuyorum oyunu TSL gerçekten berbat yapılmış şu an türkiyenin en iyi kalecilerinden olan volkandan tutun genç yetenek özgürcan a kadar hepsi çok kötü araştırılmış. Şu anki oyunumda TSL lideri diyarbakırspor e yuh yani...[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 lyon cosmuş bir takım olmuş arkadaşlar... 5 tanede transfer yaptım ucuz ama kaliteli (tuncay :) ).. bu sene şampiyon görelim sizi dior taraftarlar...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende millwall ile oynuyorum. sol kanada de pedroyuda aldım artık premier lige çıkarım :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira [Bu mesaj Ronaldinho tarafından 31 Ekim 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: tunch, 31 Ekim 2005 04:31 tarihinde demiş ki: lyon cosmuş bir takım olmuş arkadaşlar... 5 tanede transfer yaptım ucuz ama kaliteli (tuncay :) ).. bu sene şampiyon görelim sizi dior taraftarlar... tuncay benim oyunda 13.5 M Euro ve indespansable diyo fener inquary ile fiyat sorugundada oha falan oluyosun nasıl aldın acep ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tuncayin release clause'u var.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 FM2005'te Tuncay'ı Real Madrid'den Juventus'a aldım. 5 sene kapılarında yattım, ebeme bişeyler oldu alana kadar :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 31 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tuncayın her sene juventusa transfer oalcak kadar iyi bi oyuncu olup olmadığı tartışılır... youlanın bir maçta werder bremene 9 gol atıp atamayacağı tartışılır. ne bileyim klebersonun frikik puanının 12 mi 13 mü ne olması tartışılır..[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ha bu arada packler fln için cmturkey adını değiştirmişt ien son addmanager.com oldu sanırım o sitenin adı; AddManager.com[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: The_Delucian, 31 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki: said: tunch, 31 Ekim 2005 04:31 tarihinde demiş ki: lyon cosmuş bir takım olmuş arkadaşlar... 5 tanede transfer yaptım ucuz ama kaliteli (tuncay :) ).. bu sene şampiyon görelim sizi dior taraftarlar... tuncay benim oyunda 13.5 M Euro ve indespansable diyo fener inquary ile fiyat sorugundada oha falan oluyosun nasıl aldın acep ? release clause ile aldım. aldığıma pişman oldum ama , formsuz şu anda. maloudayı kesemiyorum bi türlü :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Alchohol u kurdum. image dosyasını mount ettim şu anda virtual G driveında monuted gözüküyor hatta unmount/mount yapınca oyun autostart falan yapıyor ancak yine de oyunu çalıştırırken insert the correct CD rom diyor. Sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de ilk oyun diye barca ile başladım ilk yılı bitirdim şu an hollanda nın da teknik direktoruyum :D barca ile oynucaklara önerim mexes i alın marquez le oynatın defansdaki elemanlarımız yaşlı ve daha sonra oynayamıolar çünkü ^^ ayrıca zonneveld i de unutmayın 2. sezonda van bronckhorst kötüleşio baya bu arada zonneveld ml ama ben sol kanatta oynatom defans ii oynuo :D ayrıca messi de uber ronaldinho zaten aşmış ben bide tevez i aldım ii gidio :) maxi lopez de gizli yetenek özellikleri kötü ama baya ii oynuo bende Bu arada oyun bence eskiye göre baya gerçekçi olmuş gol atması zorlaşmış oyunculara zeka verilmiş mesela adam penatlıyı kaçırınca öle bakardı ama artık kaçırınca konuşuo tamamlıo :) devre arası konuşma filan da güzel olmuş ayrıca medyadan da bi sürü soru gelio :) mutlaka cevaplandırın menajer puanlarınız artıo ve çok iddialı yada iddiasız şeyler sölemeyin ortasında bişeyler söleyin mesela şöle : bu sene şampiyon olabilceniz mi --> yanlış cevaplar : evet kesnlikle herkesi ezcez,hayır takım çok kötü imkansız ; Doğru Cevaplar : eğer ii oynarsak neden olmasın ? gibi dikkat edin bu konulara :) oyunda çok önemli puanlar ve ayrıca eski oyunda hemen ii işler yapınca worldwide menajer filan olamazdın ama artık ilk sene başarılı olunca baya kıdem atlıosun worldwide oldum ben tüm kupaları kazanarak :) ayrıca başlarken eskiden kontratlar 3 yıllık filandı artık sezon sonuna kadar eğer başarılı olursan pazarlık yapıon ve kontratını uzatıon ben barca dayım 44k pound alıom haftalık şimdiden herkese ii oyunlar :)[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar