Disappear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 fm 2006 diye arattim bisi bulamadim dunden beri torrent sitelerinde haber verilmistir diye yazmadim ama kimsenin haberi yok sanirim. birazdan yukleyecem insallah bi hata vermez[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 clone cikmis, ben duzgun bi versiyon bekliycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 yarın alıcam. 100 saat basından kalkmamayı dusunuyorum.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StarAdam- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 750 mb nasıl yükleyecen yarın git al türkiyeye gelmişse STARADAM OLEY! VE BYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StarAdam- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: wook, 21 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki: yarın alıcam. 100 saat basından kalkmamayı dusunuyorum. hahahahahahahahahahahahahaaha :D :D :D BYE LAST MESAJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 korsan kötüdür cık cık cık orjinale teşvik vol.454[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: wook, 21 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki: yarın alıcam. 100 saat basından kalkmamayı dusunuyorum. ben ölmeyi düşünüyorum başında :D[signature][hline]Just love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ehh sonunda yani, çok özlemiştim gerçekten[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 edit: Başka menajerlik oyunuymuş pardon. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 22 Ekim 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bursa inegöl çarsısına geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şu an oyun elimde oynuyorum.Ama dostluk maçlarını oynayamıyorum.Sanki başka takımmış gibi direk sonucu verip geçiyor.Bu seriyi takip etmeyen biri olsam bir yerde hata yaptım diycem ama sanırım bir hata var oyunda.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Tamam hallettim optionsta dostluk maçlarını yardımcım yönetsin diye bişi varmış onu seçmişim.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 bende apple mac ox s prgorami war calsirmi acaba bende cunku fm 2005 i yukledim crackini yapamadim oyun calisio fakat creating manager list derken copy cd falan dio cikio oyundan orijinal cd sinide bulamadim daha ne yapcam bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: GEd, 21 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: clone cikmis, ben duzgun bi versiyon bekliycem :) clonecd bence cracked den daha iyi patch cart curt ederken sorun olmuyo[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Evet, düzgün olan CloneCD... =) Yani diğerini bekleyenler "uğraşmadan kırekleyip oynarım arkadaş ben" diyen ekip oluyor. Garip yani =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 düzgün olanı hangisi kaç mblik olanı filename'i ne bir söylerseniz biz de faydalansak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Football.Manager.2006.AlcoholClone. mbsini hatirlayamiyorum.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 clone cld versiyonunda antiblaxx falan kullanmak lazim yaziyor aciklamalarinda..antiblaxx kullanmak istemedigim icin,direk mount install + crack tarzi beniim icin duzgun olan versiyon. said: kymophobia, 23 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Evet, düzgün olan CloneCD... =) Yani diğerini bekleyenler "uğraşmadan kırekleyip oynarım arkadaş ben" diyen ekip oluyor. Garip yani =) ben garip bir sey goremiyorum. [Bu mesaj GEd tarafından 23 Ekim 2005 08:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: arc, 23 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki: düzgün olanı hangisi kaç mblik olanı filename'i ne bir söylerseniz biz de faydalansak :) 600.31 mb tek versiyon var suanda piyasada, Sega.Football.Manager.2006.AlcoholClone 42x15mb Safedisc 4.6 notes: use antiblax to play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 6.0.1 patchi de çıkmış oyna.Bu arada ben oynu saçma derecede zor buldum.Oynadığım bütün takımların defansı ve kalecisi aslan kaplan kesildi.Daha 10-15 maç yaptım bir de patchle deniycem şimdi.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Carsambadan sonra bende alıcam sınavlar bıtsın hele ..Off 3 gun SOra artık Fm nın basında ölürüm bende :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ben 2 gundur oynuyorum gayet kral olmus oyun. pek taktir ettim. Bu sene cok daha guzel bir is cikarmislar ama Turkiye ligini research edenlerin ciddi anlamda bu isi birakmasi veya devretmesi lazim, resmen komedi haline gelmis Turk ligi.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: GEd, 23 Ekim 2005 08:02 tarihinde demiş ki: clone cld versiyonunda antiblaxx falan kullanmak lazim yaziyor aciklamalarinda..antiblaxx kullanmak istemedigim icin,direk mount install + crack tarzi beniim icin duzgun olan versiyon. said: kymophobia, 23 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Evet, düzgün olan CloneCD... =) Yani diğerini bekleyenler "uğraşmadan kırekleyip oynarım arkadaş ben" diyen ekip oluyor. Garip yani =) ben garip bir sey goremiyorum. [Bu mesaj GEd tarafından 23 Ekim 2005 08:05 tarihinde değiştirilmiştir] her clonecd de lazim degil o ged ayrica ben antiblax degil virtual drive disable diye ufacik bi exe kullaniyorum bi tikla emu.lari disable etmis gibi gosteriyo FM , FEAR gibi emu.lari anlayan oyunlara karsi yoksa ben cok clonecd kullandim cok fazla emu.lari kapatta gel diyen oyun yok. antiblaxx olayi falan oyunla ilgili normal cd de taksan daemon aciksa kapa der.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu arada FM2006'yı Daemon ve AntiBlaxx yüklü değilken (uninstall ya da sürücüleri hafızada değilken) Alcohol %120 ile yükleyin oynayın. Başka hiçbir şey istemiyor.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bunu soyledigin iyi oldu simdi cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar