Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hızlı bir şekilde geliştirebileceğim bir karakter arıyorum. eskiden 1haftada şöyle rahat gezebileceğim bir warrior yaratılıyordu. Ama birçok yeni şeyler gelmiş. uo.stratics nedense çook yavaş açılıor orayı incelemek eziyet oluyor. bir warrior veya dediğim gibi çabuk geliştirebileceğim bir karakter olarak ne önerirsiniz? ayrıca bu karakteri geliştirebileceğim yerler nereleri olur. stat artışı gerçekten zorlaştırılmış anladığım kadarıyla, paladin yarattım biraz mezarlıklarda çalıştım ama gerçekten yavaş gözüktü artış acaba püf noktaları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 madem paladin açtın onla devam et istersen çünki diğer skillere göre hala warrior skilleri basit sayılır.herhangi bi warrior skilini 50 ile başlattığını var sayarsak despise i öneririm.60-70 lere kadar yukarı katında lizardmen ler var hem onları öldürü hızlı gain alır hemde bi bettle bulursan derisini toplar ve satarsın.daha sonra girişteki katta ettin ler var.onlarlada 84 lere kadar dayandırabiliyosun warrior skilini.fakat o skill den sonra ben ratman archer ve mage lerden başka gain veren bulamamıştım fakat onları sevmediğim için eski baba yadigarı yöntem kullandım yani gittim jhelom daki npc leri kiralayıp dövdüm (tabibi helar bularak)90 lara geldiğinde tekrar despise gidip eart elemantellere saldırabilirsin.100 den sonra rotting corpse lar la devam.gm ürün golem ve kiralık paladin lerde yardım cı olur.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 70 e kadar yew mezar cok basıt 2 saatte 40 dan 70 yapmıstım[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 statlarımı nasıl artıracağım hızlı bir yol var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 armslore ıle[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Günde max 11 stat gain sınırlaması var, yani stat cap i tavana çıkarman için yaklaşık 2 hafta lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ben 3 günde 5xGm char yarattım euda yukarıda nasıl oldugunu yazdım :) istersin git bak ehe[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 günde kaç saat online olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar