Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyada kendinizi bir oyunun içinde görmek

Dagger

Öne çıkan mesajlar

Bana çok oluyo bu

Eskiden bütün günümü Daggerfall başında geçirirken rüyamda 3-4 kere kendimi oyunun içinde görmüştüm. Hatta birinde gece vakti Daggerfall sokaklarında geziyodum hayalet bağıruyodu fln.

1-2 ay önce de kendimi Ultima Online ın içinde gördüm. Gözden görünüştü ama. Üstümde GM Robe star chamber dan bi yerlere ışınlanıodum.

Geçen gün gittim kuzene hadi kalk sabah oldu dedim adam "Atım nerde?" dedi. Rüyasında GTA 3 de atla geziyomuş yani GTA 3 le UO yu birleştirmiş rüyasında beyni nası başardıysa.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 23 Şubat 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
çok gereksiz konu doldu buralar[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar.
Japon Atasözü

jankis burda geyik yapmayacaksan ne yapan sorabılırmıyım?

gereksiz filan diye bole tavır almak bana ters gelıyo ...[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

jacabo ben ondan bahsetmiyorum ..
isteyen istediğini yazar mod deilim ben ona karışamam

ama aynı konu hakkında yazıyosanız aynı konu başlığı altında yazın bari kardeşim
şu 2 sayfada 5 tane kar+tatil topic i var benim gördüğüm

ben bunu kastetmiştim .. yoksa herif orda sex sorası ne yapılır diye konu açtı onu konuşuyo
ben mi karışacam[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar.
Japon Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

oyun değil, ama küçükken beni en çok etkileyen film Jurassic Park'tı, o zamanalr çıkan dergilerini Yalova'da her hafta para biriktirip alırdım, hatta T-Rex in iskelet parçalarını, sonra da dış vücut parçalarını vermişleri, iskelet de kaburgalardan birinin olduğu sayıyı katbettiğim için hüngür hüngür ağlamıştım, annem o promosyon eşyalarını dapıtıldığı yerlerden alınca ne sevinmiştim...

neyse sadede geliyim, o zamanlar kendimi dinozorlara öyle kaptırmıştım ki, ben jeologist olucam diye dolanıyordum, ve dinozorların hepsini (hepsini, çünkü evde 3 tane dinozorlarla ilgi cd de programlar oyunlar vardı, 3d gözlük falan kullananlar, zamanda yolculuk edip dinozorları doğru zamana götürdüğünüz programlar falan) bildiğimden bir gece rüyamda birden Velociraptor çıktı (şu filmdeki katil olanlar, en sonunda t-rex in üstüne 5 tane atlıyorlar hani), ondan sonra ben yanına gittim, inceliyorum falan, hangi dinozorun ismini söylesem o karşıma çıkıyo, ve istediğim gibi eğlenebiliyorum o dinozoorloarla.

Ertesi sabah annemin söylediğine göre bütün gece dinozor ismi bağırmışım...

Teheeey, eskiden bilgisayar oyunları değil, asıl böyle oyunlar girerdi rüyalara...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

bugune kadar Baldur's Gate, Daggerfall ve Dungeon Keeper oyunlarindayken gordum kendimi ruyalarda

Baldur's Gate'de madenlerde geziodum

Daggerfall'da dogu eyaletlerinde hirsizlik yapip sonra Sentinel'e gidip esyalari satiodum (yani oyunda ne yapiosam onu :P). Bi keresinde de Vengeance amcayi kesmistim ruyamda

Dungeon Keeper'daysa bi HellHound'un gozunde rakip impleri kizatiodum[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

heh ilk uo almayı çok istedigimde görmüştüm böyle şövalyeli büyücülü felan bi rüya ama çok kısaydı :)

bi kere Aoda yalm (yalmaha) almayı istiyodum hemde baya çok ( ehe her newbie yalm için yanıp tutuşur ) onu görmüştüm

ama en beteri aşırı fallout2 oynadıgım zamanlarda olmuştu

ufacık bi adada dev akreplerle cebelleşiyodum :) sonra bi kaç gün ara vermiştim oyuna[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

Sosyal ağlarda paylaş

Popeye Fallout dedin, sana bi paranoyamı anlatmadan geçemicem
Fallout 1 i bitirdiğim gün 16 ağustos 1999 du, o gecoe deprem olurken rüyamda nükleer bombanın düştüğünü görmüştüm, ve ne gerçeki rüyaymış lan falan demiştim, sonra annemin ismimi bağırmasıyla uyandım ve dolapların yıkıntısının içinde (Yalova da ceylankentteydik, benim odam ceylankent i bilenler için sööliyim, tam ortasında evin, kordirun ortasında, normalde depo oloarak kullanılan, buzlu camlı iki sürgülü kapıdan oluşan bi oda, yani bi duvarı kapı) buldum kendimi, sırf bu yüzden, fallout 2 yi geçtiğimiz aralıka kadar bitiremedim, korkuyodum :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

Volfi ben olsam fallout u falan almazdim bidaa elime :))[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyun içinde pek görmedim gördüysemde hatırlamıyorum da Angel gibi iblislerle uğraşmıştım geçenlerde ama ben avcı değildim avcı gücüm yoktu ondan zorlanıyoduk ekip(!) olarak.Okulda önümde oturan çocuğa diyorum (iblis beni yakalamış ama kadın ve rouge gibi bişey) vur şuna falan die çocuk işlemezki diyor sonra kafasına bi gömüyor kadın afallıyor meğer arkadaşta avcıymışta bilmiyomuş

Bir de cehenneme Takhisis'i öldürmeye gitmiştim ama yanımda en iyi erlerimden bir grup var ve ben hafif spiderman vari bir şekildeyim rüyanın bi kısmında böyle duwarda yürüyerek çıkış yolu arıyorum garip baca gibi bi yerde sıkıştım işte aşağıda takhisisin elemanları var. böyle bi havalandırma boşluğu buluyorum cehennemde(!) falan filan. ama ilk duvarlar falan böyle organik garip duvarlardı içinden geçebilmiştik kaçarken ama sonra o tırmandığım duvar baya taştan duvardı[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 Şubat 2003 23:49 tarihinde demiş ki:
ben de geçen takhisis i öldürmeye gittiydim ama rüya mı gerçek mi hatırlamıyorum[hline]fighting for peace is like screwing for virginity

gec kaldin oldu zaten :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyamda rüya görüodum
HÖ??

düşünsenize rüyanızda kabus görüosunuz uyaniosunuz birden oh kabus muş diosunuz sonra çat bi daha uyaniosun ama yine rüya
rüya nın içinde rüya falna filan :)

aha ne diom ben ya[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 24 Şubat 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
düşünsenize rüyanızda kabus görüosunuz uyaniosunuz birden oh kabus muş diosunuz sonra çat bi daha uyaniosun ama yine rüya
rüya nın içinde rüya falna filan :)
bana oldu geçen gün ilk kez.öldüm sandım.acaip tırstım.[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...