Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Beyler makinam 2.6 ghz 512mb 400 mhz ram 256 mb ati ama ben bu mak.yla wow oynarken aşırı derecede kösüyo ss gibi oluyo görüntüler hele orgrimara girdiğimde kıpırdayamıyorum bile bağlantım 256 modemin pikatel türk telekomun alt yapısı alkatel diye yan sanayisini aldım salak gibi bide modemimden kaynaklanan sorundan dolayı bağlantıdan düşüyorum disconnect diye topic vardı onu okudum ve modemimi değiştirmeye karar verdim neyse arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz rahat oynamam için ne yapmam gerek bi ram daha almayı düşünüyorum...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 düşük ram bence 1024 ram kullanıyorum hıc bır sorunum yok :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ram al yeter.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tek sorunun ram gibi gözüküyo :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 saolun arkadaşlar bu gün hemen gidip bi ram alayım bari :)[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar