Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kafayı yemek üzereyim...
Yaklaşık 25 lik paketten toplamda 20 yaktım galiba ... Aslında yakma derken Verifying data disk dediğimde ya bad sector veriyor yada başka bir sorun. Yani yazmada sorun yok ama dediğim gibi data kontrol dediğimde böyle bir sorun çıkıyor. Ha cd içine bakınca çalışıyormu derseniz. öylesine geçtim dosyaları çalışıyor. Ama yedeklediklerim arşivim olduğundan kıllanıyorum tabii...

Soruma gelince Hangi marka boş dvd kullanıyorsunuz. Ben DMS 8x - kullanıyorum ama değiştirecem eğer değiştirdiğimdede aynı sorunu verirse artık kaptığım gibi nec 3540 direk garantiye aşırı derecede kl omuş durumdayım...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Mesaj tarihi:
Bende dms kullanıyorum. 50 den fazla dms'e yazdım bi yazarken bi sorun çıkmadı. Ha dersenki verify yaptın mı? Hayır, yapmadım. Yanlı ufak bişey dikkatimi çekti 1-2 tane dvd e animelerin bazı bölümlerinde takılmalar yaptı.
Yazıcımda asus..[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
Efsane topic
Mesaj tarihi:
said:
fir3blad3, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Bende dms kullanıyorum. 50 den fazla dms'e yazdım bi yazarken bi sorun çıkmadı. Ha dersenki verify yaptın mı? Hayır, yapmadım. Yanlı ufak bişey dikkatimi çekti 1-2 tane dvd e animelerin bazı bölümlerinde takılmalar yaptı.
Yazıcımda asus..

ya ben sordum verify da hata verise direk çöpe at dediler..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Mesaj tarihi:
Kaliteli bulabilirseniz -fason olanlar hemen sırıtıyor patates baskı olduğu için- iOmega ve Diamond tavsiye ederim. Her ikisinin de piyasada kopyaları meşhur.

Her iki marka ile de arşiv için çok kullandım, hiç sorun yapmadı. Hyundai, Princo, DMS ve NT'lerde bir dönem çok çok büyük sorunlar yaşadım. Şimdilerde NT'de düzelme potasında.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...

3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık...
Mesaj tarihi:
Asla tek almayın zaten.
Geçen gün Verbatim getirdi arkada, bir de hava attı kendince "tekli bulunca 50 tane aldım ucuza" diye...
50 tane alıyorsan, neden kutulu almazsın? Ayrıca 70Ykr'den kimse orjinal Verbatim vermez.
Velhasıl kelam, Nero Identifier gösterdi ki Verbatim'ler Huo Yung Chiam diye bir firma üretimiymiş (ya da buna benzer bir isim), kontrol ettik internetten, C2 kalite (en kötü kalite iyi/orta/kötü olarak ayrılıyor, bu orta kalite) bir DVD markası. Geçmiş olsun dedim, adam da geri almadı malları zaten.

Mümkün olduğunca kutulu, az yazacaksanız tekli ve plastik kutulu olanları tercih edin.[signature][hline]

Takaslık ve satılık...

Mesaj tarihi:
100 adet verbatim yazdim ,30 adet tdk ve 10-15 'de maxell ,

eger dvd yaziyosan ilk once kaliteye bak,bunun anlamini 1-2 yıl sonra o cd yi dvd'ne koyma geregi duydugunda anlayacaksin[signature][hline]Forum
Mesaj tarihi:
Caretta :D Gülmeyin la valla süper :D Benim Sony caretta sevio valla.

Birde gaza gelip max yazmayın arkadaşlar. Ben cd leri her zaman 24x DVD leri 6x yazarım.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Zaten yüksek hızlarda yazarken makinayı kastırcak hiç bir işlem yapmayın deniyor. (8x, özellikle 16x gibi)Bide işlemcinin falanda çok iyi olması gerekiyor.[signature][hline]www.forumum.org
Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Listem
Efsane topic

[Bu mesaj fir3blad3 tarafından 04 Kasım 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ritek DVD'ler çok uzun zamandır var Türkiye'de... İstanbul piyasasından bulunabilir.
Ricoh kendi adıyla üretim yapıyor mu? Hiç duymamıştım.[signature][hline]

Takaslık ve satılık...

Mesaj tarihi:
said:
Catscratch, 04 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Yok ricoh manufacturer id sanırım. Marka Ritek ama info tool ile bakınca ricoh yazıyor sanırım.

Bu arada Caretta lar fujifilm03 müş.

yani sonuçta hyundai dendi anladığım kadarıyla vertabim nasıldır bu sırada (fiyatı bayaaa tuzluda)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
Mesaj tarihi:
Zaten bütün dvd ler kolay çiziliyor. Cd nin çizilmesi sorun değil de dvd olunca okutmak kasıyor o yüzden iyi muhafaza etmek gerek.

Verbatim kullanıyorum, biraz pahalı ama ilk başlarda kullandığım princolar 4 ay sonra döngüsel hata verince biraz daha para vermek fazla sarsmıyor.
  • Yeni Oluştur...