silent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bazı zamanlar sorunsuz oalrka adsl ye baglanıyorum ama bazen ıse benım ethernetimi taktıgım an adsl linki ısıgı gıdıyor.(bunu baglantımı devre dışı bırakarakta denedım ama sorun oluyor hep modemın keyfıne kalıyoruz yanı) ben de arkadasımın adsl modemını getırdım ama sorun yıne aynı artık 2 secenek kaldı ya benım elektrık sistemimde sorun var yada hattımda ama dıkaktımı ceken su UNUSED_VENDOR_0 olayı oldu. Arkadasım kendı evınde ınternete baglandıgında modemde CO Vendor: bolumunde CO Vendor:ALCATEL_NETWORK yazıyor benımkınde ıse CO Vendor:UNUSED_VENDOR_0 yazıyor acaba sorun buradan kaynaklanıyor olabılırmı bu link ısıgının gıtme sorunlu cogunlukla 2 pc yada 3xpc bagladıgımda oluyor.tek makınadada aynı sorunla karsılasıyorum.Bu konu hakkında bılgısı olan varmı?[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ayrıca bu fakrlılıklardan kaynak lı oalrak verı alısverısı dusuk gorunuyor bılmıyorum belkı gorsel bıseydır ama gostermek ıstedım sorun ne acaba? Bu arkadaşımın adsl statusu: buda benimki: nıye bole farklı acaba?benim yasadıgım sorunlar bundanmı kaynaklanıyor acaba?[Bu mesaj silent tarafından 06 Kasım 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar