Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trade bloclar nasıl yada ne zaman açılacak lütfen yazın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SoLDaTForWaFFeN, 05 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
benim block yiyen char cypherda 70 gb var 20 dark wane +7 10 cs +6 .............. :D

Normal bişey mi bu? yoksa kafaya mı alıyosun bizi ;)[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_TR, 05 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
SoLDaTForWaFFeN, 05 Kasım 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
benim block yiyen char cypherda 70 gb var 20 dark wane +7 10 cs +6 .............. :D

Normal bişey mi bu? yoksa kafaya mı alıyosun bizi ;)

cok normal bısı sen bnm trade ban yıyecen charı gorsen kafayı yerdın ozaman bı de arkadasım bu server falan acılmadan once dupeler sılınıp trade banlar acılcakmıs dıye bı soylendı war ama tam bılmıyorum bı soylentı daha war chardakı bazı ıtemlerı uprage de yakınca char acılıyormus bızım bı arkadasda denedık acıldı ben kendım denedım acılmadı. bıtane shard +8 yakarken +9 oldu yanmadı :) koptuk gulmekden +9 90 114 ap :)[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(

[Bu mesaj NoCry_CZ tarafından 05 Kasım 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SoLDaTForWaFFeN, 05 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
kafaya almıom valla ya bilen varsa cevap versin

Blocku açtırırsam bana bi saal atarsın di mi cyper da? biliyosun ''2 a new power is rising in cyper'' ;)[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
said:
SoLDaTForWaFFeN, 05 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
sende düpe yapıomusun

Dup yapmadan o kadar şeye sahip olunmaz. Olunursa eğer ben bu oyunu bilmiyorum harbiden[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
said:
SoLDaTForWaFFeN, 05 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
sen beni cypherda tanıyosundur o zaman ben MKEMI

Tanımıyorum çünkü sadece lvl kasıyorum[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
yeni patch gelmeden dupe wipe olcak yeni server gelcek sonra o arada halletcekler bu hafta içinde ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 60k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
trade block'un amaci dupe veya dupe olacabilecek itemlerin transferini kesmektir. ayrica o dupe yapmasini engellemektir. boylece item hareket edemeden kim yapmis o itemi, kimden gelmis, nasil gelmis hepsini inceleyebiliyorlar. dupe wipe olacak bikac gune. trade block'un kalkmasini uman bazi arkadaslar acc'sini kaybedecek :)[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Clan: Apocalypse
Nation: Orc
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
druenler, 06 Kasım 2005 07:04 tarihinde demiş ki:
eksik yazmisiz ya, birde eger trade block yediginiz zaman potansiyel duper konumunda oluyorsunuz ;)

Tanıdığım bir oyuncunun söyledikleri şok etti beni ,nasıl yapıyor bilmiyorum ama pot dupeleyip 1 coin den merchanta koyduğunu 3 ve daha fazla alanların tradeinin blocklandığını söyledi :S[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Mesaj tarihi:
Dupe ler zaten trade yapılmadan anlaşılmıor(Özel inceleme yapılmadığı takdir de)O yüzden sağlam helal item almak isteyen arkadaşlar yine item alırken mesela bi kişiden dual shard almasınlar ne kadar sağlm cart curt denilsede :) ayrı ayrı yerlerden alın
  • Yeni Oluştur...