Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresteki itemlerin durumu.

SUBZERO

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar areste merak ettiğim bir durum var.
+7 SB ler +6 Crimsonlar +8Bilmmneler havada uçuşuyor.
Eski server olması dolayısıyla mümkündür fakat aklıma bunların dupe olması ihtimali geliyor. Tecrübeli arkadaşlar fikir beyan edebilir mi ?
Neye güveneyim de dupe değildir diyeyim?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ne bileyim aklıma onlar geldi.
+ Kekuri ringler var mesela. Onlarda şüpheliyim.
Erenion Staf almaya niyetliyim ama korkudan alamıyorum. Saplantı oldu. Crimsonlara bile dupe gözüyle bakıyorum. Çünkü işin öyle cılkı çıktı ki +1 mirage dupeleyenlere şahid oluyorum. +1 Full plate dupeleyip 10m den pazara koyanlar duyuyorum.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire
Sosyal ağlarda paylaş

Bowu değil de charı tümden satmayı düşünüyorum. Chitin+7 bulabilmek demişsin bir de... shell değil ama normal chitin+7 yapmak da hiç zor bir şey değil. Diğer bir arkadaş kekuri demiş. Bende kekuri +3 var. Nasıl yaptığımı da anlatayım. Şu an 120 milyon olmuş kekuriler. Ben KE gelmeden önce KO dayken bu upgrade meselesi olacağını ve uniq itemlerin +0 larının fiyatının tavan yapacağını biliyordum. Ve sürekli paramı ufak tefek ucuz uniqlere yatırdım. 27 adet kekuri sahibi oldum ve tertemiz legit bir kekuri+3 ringim oldu. Yüzüklerin tanesine 30-40 milyon civarı paralar vermiştim. Yani bana maliyeti 7-8 gb civarında oldu. Ama şimdi aynı ringi yapmaya çalışırsanız size maliyeti 25-30 gb arası olacaktır. Eh bizimkisi de zamanında müdahale olmuş bir nevi :D Evet olur. Düşük lvlde atack powerin düşük olduğu için iyi itemler sana çok çok büyük etkiler yapmaz. Yani eline 60 olmadan iron bow+8 alsan da+6 alsan da oha diyebileceğin oranlarda dmg kalitesi olmaz. [signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: w00t
Server: Ares
Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.

[Bu mesaj bilinc tarafından 05 Kasım 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

+7 shard +7dv merchanta koyuluo :-p +8havada uçuo dionda dandik +8 ler :-p for ex: paper armors , wizard vs vs ucuz itemlar yani upgrade çok kolay çünkü :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 60k+
Server : Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ChALLeNgE, 05 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
said:
pisikopat_5, 05 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
peki bana ares de iron bow +7 ve ctin +7 full set bulabılırmısnz tabiki hayır :)

sadece 15 dk daa buluruumm

[Bu mesaj ChALLeNgE tarafından 05 Kasım 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]

senın bana kastın var :)
ortagımı master yapıcam bırak priest ı sen rogue sın dıyosun. ben maradonda legit olduna emın oldugun ıtem bulabılırmısn dıyorum. Sen 15dk da bulabılırm dıyosun.Eger bu ıtemlerı legit olduna garantıverırsen bu itemleri senden satın alırm ustune 4 GB fazladan veririm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pisikopat_5, 05 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
said:
peki bana ares de iron bow +7 ve ctin +7 full set bulabılırmısnz tabiki hayır :)

ortagımı master yapıcam bırak priest ı sen rogue sın dıyosun. ben maradonda legit olduna emın oldugun ıtem bulabılırmısn dıyorum. Sen 15dk da bulabılırm dıyosun.Eger bu ıtemlerı legit olduna garantıverırsen bu itemleri senden satın alırm ustune 4 GB fazladan veririm

pisi sana +8 ib ayarlayam :)[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

quake
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buyse, 05 Kasım 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
pisikopat_5, 05 Kasım 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
said:
said:

pisi sana +8 ib ayarlayam :)

coin ustune YTL bile veririm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ares itemler oldukça iyi bence kafeye 2 tane ufaklık geldi elf belt +4 le dolaşıyolardı ares de +1 item olanı banlıyolar bence ares gayet iyi..

Tek kötü olan bişey varsa ares de oda human ların sayısı 1vs1 yapılamıyo 5vs1 yada 3vs1 oda sadece orc ların human lardan daha kaliteli olmasına bağlı...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BugsBunny, 06 Kasım 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
Ares itemler oldukça iyi bence kafeye 2 tane ufaklık geldi elf belt +4 le dolaşıyolardı ares de +1 item olanı banlıyolar bence ares gayet iyi..

Tek kötü olan bişey varsa ares de oda human ların sayısı 1vs1 yapılamıyo 5vs1 yada 3vs1 oda sadece orc ların human lardan daha kaliteli olmasına bağlı...

[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Sosyal ağlarda paylaş

gaintisiinii ben neden vereyimm ben sana buluruum dediimm ayrıca enion bow almak isteyen varsa +8 bende mevcut kesinliklee dupe değildiirr garantisinii veririim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Np :30k (güncelleyecem)
Sosyal ağlarda paylaş

2 Gün Once CaFeden Bi Arkadas Arenaya Giderken kendisinin :iso: olduyleyen Eleman Adama durup dururken Trade Atiyo ve 2 Adet Roc 1 adet +8 raptor 1 adet iron belt 1 adet Dagger Defans +6/25 bi adet cs koyup Verdi Gel Gördi bizim Arkadasin üzerii Almadi Agirliktan Sonra Tekrar istediginde Adamin DEdi sey su oldu Bende iso isem Bu Serveri s... Sonra sholttan iTem isteyen Gelsin Diye Bagirmaya Basladi :-o[signature][hline]n00b
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...