RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 =) güzel söylemler . Cokta dogru . Koskoca Noah games falan bos laf arkadasim. Koskoca dedigin firma domain'ini uzatmaktan aciz durumda . Teknik alt yapi meselesine gelince. Biraz trace yapmasini bilen azda cisco config'inden anlayan insan icin son derece kolay. IP araligini trace ettiginizde hrsey kabak gibi ortaya cikiyor zaten. slm ? asl ? nbr ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fixe saol kardeşim hakkımda böle konuştuğun icin fakat bunlar uydurma şeyler ben db hacklemek msn bile hackleyemem bu böle biline böle şeylerle uğraşacak halim yok cafem var zaten yeterince zamanımı alıyo he evet DeviLi birileri 3 4 kere actı ve gene banlattı üzücü bi olay Drac ? şerefsizin tekiydi ve alem biliyodu onla sürttüşmemiz oldunu charım hack char evet doru ama o charı bana 6 ay önce bi arkadaşım hediye etti ve he almaya bilirdim demi evet ama Dexan adında bi eziğinm klavye delikanlılığının sonuclarıbunlar bazıları monitor karşısında kabadayı mafia kesiliyo ve bunlara birilerinin hesap sorması lazım bana göre benim düşüncem ana ya avrada hele kendi halinde oyun oynuyan bi clanın tüm üyelerinin anasına avradına klavyede o.ç ları yazarak söylemde bulunmak ne delikanlılık ne erkeklik drac konusunda gelince drac bu güne kadar belki tahmini 8 kere hacklendi sucu başkalarında değil kendinde araması lazım ondan gıcık alan herkes bu işi yapmış olabilişr cünkü bi kişiliğe sahib değil evet bu sefer ben yaptım sözümü tuttum ben kötü bi insanım :) hiç bir düşünce tarzı birisini hacklemenin iyi bişe olduğunu kanıtlayamaz. şimdi bi cok kişi kötü şeyler sölicek herkese cevabım şu Ne ekersen onu biçersin ama herkese bileki ben ne drac dan ne tengri den ne adı duyulmuş diğer oyunculardan kötü bi insan değilim oyun içinde olan orda kalır. Dışarı taşırmak isteyen varsa msn i kolayca bulabilir öptüm saygılar hala ısrar ediyorum ben yaptım derken sadece beni seven bi arkadaşımın hediyesi ona nasıl ne yollarla geldi bu char bilmiyorum.He bu arada Fixem :) dua et mageleri sevmiyom eziq oluyolar oynarken :D mucux janım [Bu mesaj IDeviL tarafından 04 Kasım 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj IDeviL tarafından 04 Kasım 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Devilin cafedeyim charım hala banlı :D yani devil ilahi siteyi hackledin charlar ucuşturuon benim char hala banlı cık cık cık hiç yakıştıramadım falla... kendi charında hala banlı nası hackersın sen bi gariplikmi var ne :P[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 itiraf ediyom dumi borcunu ödemediğin için charını banladım kardeş borcunu öde he bide akşam bira ısmarlarsan acarım :) zaten 68 lvl eziq bi pirest i ne yapayım bu dediklerimi yaparsan belki banını acarım :D heheh eziq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bira için kac adam öldürrüm bea hem içince gidip talosa felam dalıom ben dupe rakı bulursam ucuza moradondan kaparım :D[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(68) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 babacan sagolasin hakkimdaki konusmalarin icin dun ben kwaiken drac bi kac konusma yaptik dexan in hack olayinin konusmasi vardi siteye koymustu drac ordan okuttu filan dexan olayini ayrica dediler idevil bi hacker b ulmus siteyi hackletmis herkesin sifreleri aliyomus filan ben sadece bunu dedim yani sen yapmissin demedim gm dedi bunlari bize filan dediler ayrica hakkimdaki samimi konusmalarindan oturu ayrica tesekkur ederim arkadaslar biraz ortami germeye calistilarda sevenlerin cokmus gercekten ehehe doveceklerdi nerdeyse :) ben sadece duyumumu chara aktardim selametle idevil...[signature][hline]I Love This KO I hate KE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sitenin hacklendiğini Database"lerinde bi kaç kişinin elinde olduğunu bende biliyorum OlaYlar uydurma değil arkadaşlar.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Databeyz nedir bi tur öğrenin gelin hadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Subx kucukken kafayi bi yerleremi carptin yoksa kimlik bunalimindamisin? Soguk espriler yapiyosun ve olaylara bi katkinda yok benim yazdigim basliklarla ilgilenmezsen sevinirim bu bi kisisel istek[signature][hline]I Love This KO I hate KE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: IDeviL, 04 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: itiraf ediyom dumi borcunu ödemediğin için charını banladım kardeş borcunu öde he bide akşam bira ısmarlarsan acarım :) zaten 68 lvl eziq bi pirest i ne yapayım bu dediklerimi yaparsan belki banını acarım :D heheh eziq :D (Açıklama için tşkrlr :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşlar database gıtmıs gıtmemıs o sunu bunu hack lemiş o suna buna kufur etmiş sen bole ben bole yaptım bır kendınıze bakın lutfen nelerle ugrasıyoruz ınsanlar bır parca kendını elstırse bırsey kalmıyacak sanırım adam akıllı konusulsa herkez saygılı olsa mıllet bırbırını yemek ıcın ant ıçmese herkez oyun oynasa bunlar olmaz ortada bır ayıp varsa yapımcı fırmadır hata ıse onlarındır sız sadece oyuncusunuz lutfen gereksız sekıllerde yıpratmayın bırbırınızı hepınıze hayırlı bayramlar olsun kendınıze ıyı bakın dostlar :) :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: FixeFixe, 04 Kasım 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Subx kucukken kafayi bi yerleremi carptin yoksa kimlik bunalimindamisin? Soguk espriler yapiyosun ve olaylara bi katkinda yok benim yazdigim basliklarla ilgilenmezsen sevinirim bu bi kisisel istek Kafamıda çarptım,kimlik bunalımımda var ama espiri yapmıyorum. Siz kendiniz zaten birer espirisiniz,şakasınız şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Subx sadece bana oyundaki id ni ver :D be ben sana soğuk espri nasıl yapılır gösteriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Diyosun. Ben sana başka bişey versem.Hoşuna gidermi acaba. Yani sen diyorsunki,ben istediğimi hacklerim! Uza hadi,naş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eee ne oldu ben hackerim ben hackledim desem hoşunamı gidecek ? celişki arıyon cart arıyon lale sus ve yerine otur hasta etme adamı cevap vermiş olmak icin cevap verme oraya 160 k np yazmakla oyuncumu oldun başıma hasta etmeyin adamı a.k forumundaki a.k cahil insaları ben yaptım lam varmı ben hackerim ben kralım IDevil yaptı a.k Idevili herkesi haclkliyo ne oldu şimdi mesut oldunmuı mutlu oldunmu deli etme adamı işine bak boşlukl doldurmuş olmak icin konuşma bildiğin için konuş 3 nokta koyup bırakıp madde acıp bi bok biliyomuş gibi konuşma her boka sazanlamasına atlamyı nasılda biliyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 idevil senden lamer bile olmaz be canım. Anca kafede arkadaşlarının,"abi süper hekırsın sen" gazlarıyla hayatını sürdürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mersin mezitli iceandfire internet cafe isim : serhatabi... diye sorun herkes söler mns : [email protected] [Bu mesaj IDeviL tarafından 04 Kasım 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaw kimin elinde kesin ''BELGE'' varsa sunsun burda konuşalım böyle salak diyerek birbirinize biyere varamazsınız[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu işin ardinda PROCAST HACK TEAM olmali...[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fancy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya arkadaslar IDeviL mı yapmış omu yapmış bilmem ben birisi yaptı demiorum ama bunu yapan arkadaslar kendni hayattan soyutlamış tek yapabildiği böle aptal aptal olan işler anca sanal ortamda kendi gücünü gösterir hayattan beklentisi olmayan kendni her istedgini yaparım sanan ama hayatta eziq olan bir insandır artık kim yaptıysa bole hayvancıl şei ustune alınsın sonuçta bu bir oyun kendini tatmin ediorsa bırakın yapsın o insan. hayatta herzaman böyle gereksiz insanlar çıkar karşımıza onunda eğlencesi budur ama eline birşey geçmio böle yaparak bari sen eziqsn kendni güçlü saniosn bırakta insanlar zevk aldıgı birşei yapsın alt tarafı bir oyun kendni ispatlayınca noluor zevkmi aliosn?? nese lafı uzatmaya gerek yok bunu yapan insanlar gereksiz insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 turkun aklı ışte naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yorumsuz bisi diyemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Açmayın şöyle boş konular ya..Birşeyi idda edicekseniz kaynak gösterin gösteremiyorsanız doğru bile olsa mantıklı insanlar size inanmaz.. Ben superman'im Buzi'de şahit hadi bakalım !!! Bırakın böyle şeyleri abi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Süpermen valla,ben gördüm uçuyodu,arkadaş söyledi,öyleymiş. heh :D[signature][hline]s.a. aga ordamısın? HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draculas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu Topiği okuyup dikkate alan herkese selamlar Öncelikle benim ismimin geçmiş olmasından dolayı üzüldüm ama anladığım kadarıyla fixefixe ismimi vermek zorunda kalmış.Idevil sana gelince benimle ilgili yorum yapacak kadar kapasiteyi sende görmüyorum.Bu oyunda sevenim kadar sevmeyenim olabilir ama beni tanıyan kim varsa ona ne şekilde bi yanlış yaptıysam tartışabilirim.Ben en azından kendi emeğim ve yaptıklarımdan sorumluyum.Senin gibi hazıra konan başkalarının saatlerini harcayarak yaptığı bi karakteri çalıp onunla oynama ezikliğini gösterecek,sonra da bunu arkadaşım hediye etmiş yüzsüzlüğünü gösterecek bi insan değilim.Sadece bana karşı duyduğun hırstan dolayı clanımda bulunan insanlarıda bizim kişisel mevzumuza ortak ediyosun.Eğer ortada yapılan bi şerefsizlik varsa ve sen bunu kabulleniyosan bu senin şerefsiz olmadığını göstermez.Sen eğer bunun yanlış olduğunu vs yi düşünüyosan bunu yapmıcaksın.He pardon burda uzun bi cümle kurdum umarım anlarsın.He bu arada Bana karşı bitmek tükenmek bilmeyen bi sorunun var madem,neden gelip Freedom clanını kaleden indirmek için clanıma gelmek istedin.Şimdi sen ezik ötesi tükürdüğünü yalan bi insanmısın yoksa insan sıfatı sana fazla mı gelir.Benden çaldığın itemları satıp kendine bişeyler alırsın.He maradon u gez bakayım kişilik satıyorlar mı.Belki bünyene uyan bi kişilik bulursun.Charın çalıntı itemların dupe bide orda burda tafra yap.Sonra cafendeki 3-5 çocuğa sana destek vermeleri için siteye yazı yazdır.Ben olmayabilirim ama Payback yine kurulacak yine ortada olacaktır.Fixefixe nin dediklerine gelince hepsi benim birebir gm le olan görüşmemde geçmiş konuşmalar olup doğruluğu Gm in dürüstlüğüne bağlıdır.Ama ben Gm e beni şu yada bu hackledi demedim.Kendisi beni kimin hacklemiş olabileceğini sölemiştir.İsteyenlere birebir Msn loglarını gösterebilirim. Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar