FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Cok saglam kaynaklardan duyduguma gore KO sitesi IDeviL tarafindan hacklenmis sitede veren invalid password olayida bu yuzden site acildigi an idevil ve arkadaslari saldiriyi baslatiyorlar sakin siteden sifrenizi girmeyin bir suru insani hacklemis arkadaslar eger yanlis degilse cok saglam arkadasim bunu bana anlatti gm le konusmamiz dedi yani gm bunu anlatmis zaten databasslari calmis bu arkadaslar idevil istedigi an siteden banini actigini bilenler vardir herhalde aranizda pek ic acici bi durum degil ama benden tavsiye kimse siteye girip password kismina ismini yazmasin chari hacklenebilir.. [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya arkadasim site tamamen hacked milletin ne yapacagini bilemezsin ama bu olay %99.9 dogru onu soyliyim size
Lycaon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 SEN nerden biliosun IDeviL lemi konuşdun ? Sadan soldan duyduklarınla böle konuşabiliosun .. Arkadaslar böyle bişey yok sadece site yapımda .. O yüzden ..
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadasim kisisel sorunlarin mi var benmi yanlis b iliyorum varki bisiler soyluyorum sagda solda duysam saglam bi arkadasim soyledi demem bunu bana diyen beramus dan Drac adamı hacklemis konusmalarinin loglarini falan yolladi oyle uyuz uyuz konusmayin hemen alla alla buraya gorus yazilir tartisma ortami yaratmiyoruz yaratacaksanda yazma zzzzz ayrica varmi elinde kanitin site yapimda diyosun nerden biliyosun varmi elinde herhangi bi bilgi tovbe bismilla [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya ne aptal aptal konu acicam ben bi arkadasimdan duydum onun soylediklerini soyluyorum gerizekalimisiniz abi siz ben anlayamiyorum goruslerinizi yazin buraya gerzek gerzek konusmalar diil ayrica cypher in databasslarinin calinip bi gun kapali kaldigini herkes biliyor sus bari sen konusma [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya bana arkadasim dedi diyende Drac bende Drac in ideville konusmalari var adamlar kendilerini o kadar asmislar ki cypher in databasslarini goturmusler gozumuzun onunde edit char yapip satiyolar di server 1 gun neden kapali kaldi zannediyosun network degistirdi adamlar hic mi okumadin bu kadar account hacklendi nasil hacklendi saniyosun bunlar?[signature][hline]I Love This KO I hate KE [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Lycaon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadasım ne salak diosun adam gibi konuşmasını öğren sonra gel yazı yaz. bu arada IDeviL bizim cafenin sahibi böle bişey yapmaz.. Birazdan gider öğrenirim .
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sanirim ben sana anlatamiyorum arkadasim bazi seyleri ama iyice inanmak istiyosan herhangi samimi oldugun bir gm varsa sor mesela beramus ta godfrey bi konus anlatsin sana[signature][hline]I Love This KO I hate KE
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 database i çalabilecek kapasitede olan biri böle dandik bi oyundaki charlarımı hacklemeye çalışcak zuhahahah[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yok yok,ko sitesinin odtü de okuyan bi Türk tarafından databeyzleri heklenmişti,hatta çocuk satıyordu falan.(itümüydü yoksa oO) Löl.
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hek? ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
Lycaon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 IDeviL i tanımadan yorum yapmayın. [Bu mesaj Lycaon tarafından 04 Kasım 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackHawk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 FixeFixe insanca bi uyarıda bulundu dikkat edin diye. İsteyen dikkate alır isteyen almaz.[signature][hline]
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: CeeK, 04 Kasım 2005 12:37 tarihinde demiş ki: HEKIR :=) "heykı olmasın " xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
dupewipe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Databaseyi hackleyen İdevil fln değil bilip bilmeden atmayın , sadece Cyper'ın database'i hacklendi , beramusla fln alakası yok...
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: zzz, 04 Kasım 2005 12:40 tarihinde demiş ki: said: CeeK, 04 Kasım 2005 12:37 tarihinde demiş ki: HEKIR :=) "heykı olmasın " xD Olm bırakında adamlar ciddi ciddi 2 dkka tartışsın mantara bağlamayın hemen muhabbeti asdafafs:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: Clan yok suan Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
zzz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: dupewipe, 04 Kasım 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Databaseyi hackleyen İdevil fln değil bilip bilmeden atmayın , sadece Cyper'ın database'i hacklendi , beramusla fln alakası yok... cypher ın database gitse nolcak gitmese nolcak xD[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 55k+ Server : Ares
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 millet anlamamakta inad ediyor beramusun databassi hacklendi demedim arkadaslar sorunlu gercekten ya ben boyle bi duyum aldim bunuda size dedim ya neye batti bu olay anlamadim bi kere idevil oyle bise yapmaz diyen arkadasim idevil hack char oldugunu biliyomusun? he ben biliyorum butunde beramus bilir oyle bilmiyosan konusmucaksin abi[signature][hline]I Love This KO I hate KE
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: FixeFixe, 04 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki: Cok saglam kaynaklardan duyduguma gore KO sitesi IDeviL tarafindan hacklenmis sitede veren invalid password olayida bu yuzden site acildigi an idevil ve arkadaslari saldiriyi baslatiyorlar sakin siteden sifrenizi girmeyin bir suru insani hacklemis arkadaslar eger yanlis degilse cok saglam arkadasim bunu bana anlatti gm le konusmamiz dedi [/b]yani gm bunu anlatmis zaten databasslari calmis bu arkadaslar idevil istedigi an siteden banini actigini bilenler vardir herhalde aranizda pek ic acici bi durum degil ama benden tavsiye kimse siteye girip password kismina ismini yazmasin chari hacklenebilir.. Şimdi şu yazdıklarına bi bak,mantıklı geliyorsa savun.
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya abi ben anlatamiyorum sanirim ben duydum bide konusmalari var o kadar tmm ayrica idevil arkadasim oyundan yani kisilik olarak cok guzel bi insan ben sadece bana denileni diyorum loglar var dumenmi bunlar a.q siz haklisiniz anlama yetenegi meselesi pfff [Bu mesaj FixeFixe tarafından 04 Kasım 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İdevil mı yaptı bilmem ama söyledikleri kısmen doğru. Sitedeki güvenlik açığı yüzünden 100 lerce insan hacklendi. Site o yüzden açılmıyor. Ayrıca 1 KO editör programı çalındı. GM acount bile yaratabiliyor çalan :( Bu yüzden bütün GM acountlar resetlendi ve yetkileri kısıtlandı. (Ban yetkisi yok şu an GM lerin) Database'in çalındığı doğru olmayabilir çünkü "Database=Kredi kartı bilgileri,kimlik ve adres bilgileri etc. etc. " Bu doğruysa sadece karakter gidecek diye korkmayın donumuza kadar soyabilirler. Bu işi yapan IP Avustralya' dan diye duymuştum ama bilemiyeceğim.[signature][hline]---------------- İYİ BAYRAMLAR :tebrikz: Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:164.xxx
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dogrumudur bilinmez ama ama ko nun yapımkcıları bunu tum turklerden cıkarır demedi demeyin walla bazen ko oymarken turklugumden utanıyom.........[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: BlackBox1, 04 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: İdevil mı yaptı bilmem ama söyledikleri kısmen doğru. Sitedeki güvenlik açığı yüzünden 100 lerce insan hacklendi. Site o yüzden açılmıyor. Ayrıca 1 KO editör programı çalındı. GM acount bile yaratabiliyor çalan :( Bu yüzden bütün GM acountlar resetlendi ve yetkileri kısıtlandı. (Ban yetkisi yok şu an GM lerin) Database'in çalındığı doğru olmayabilir çünkü "Database=Kredi kartı bilgileri,kimlik ve adres bilgileri etc. etc. " Bu doğruysa sadece karakter gidecek diye korkmayın donumuza kadar soyabilirler. Bu işi yapan IP Avustralya' dan diye duymuştum ama bilemiyeceğim. +1 :) IDevil hackledimi bilmem ama banı açıldığı gün elmorad castle de 100$ a ban açılır dediğini hatırlıorum :)
Öne çıkan mesajlar