raul7fb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sen yaz :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok bunlar yeterli :)[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 buri helal olsun :)[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KNIHGT ONLINE Ne güzel bir oyundur. Iron bowum kodumu oturtur. Gelirsen cz de bowla. Holy priestim le dalarım sana. Troll king çıkmış dtsde. Oyalım onu massive atan priestle. Ne güzel yakışır chitin bow archerıma Lamerler dolmuş yine oyuna. Inn host dan aldım shardımı Npcye sattım gold barımı. En iyi şair Arma, aşık atmayın onla. Yazarken Soad-Holy Mountain dinledim.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. [Bu mesaj Arma tarafından 06 Eylül 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arma tarafından 06 Eylül 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oturmuşsun yine karlı asga teperlerine Ben seni arıyorum raıbada 4 gözle Pıana raiba dolaşmısın yine İnn hostese sordum dedi o şimdi KE de Dedim ke dediğin nedir benim yarim şu an da asgada inindedir *************************** Aldım potumu mana mı düştüm yollara Seni sordum eslanttaki harpy slotlarına Bulamadım her zamki gibi seni orda Başladım yine apos ta turlamaya ****************** Döndüm durdum ex leri buldum Aposu dönerken aşkımdan oldum *************** Bana derseniz kim yazdı bu şiiri Asganın karlı dağlarında bulursun izimi yeah yeah yeah Eslantın Çobanı[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Aware3, 04 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Ahanda buda benim şiir :D Manga&Aware3 - Bitti NP Birkez gelmişsin bu saçma KO ya Spaykları unutmak çok zor inan bana Sevdiğim buffer bile artık debuff atıyor girdiğim savaşlar DC vermeye başlıyor Bir LVL atlıyorum mutlu gibiyim sanki Geride CZ bıraktım birde Priest Lunarmı DArk lunarmı inan anlamıyorum Abyss beni içine çekiyor kendimi alamıyorum Olanlar yetmez gibi birde pm geliyor dier Düşman clanlar birer birer zırvalanıyor iyice dağıtmak için biraz daha kasıyorum sonra oturmuş mal gibi millete minor basıyorum Gidiyorum buralardan dönüyorum Bowldan Ahaaaa el moraddddlar bitti np!! Koşuyorum bakmadan, Varıyorum Towna Buff pls Ac plss, Bitti NP wcı wcı woow wcı wcı wow :D:D En guseli (bence) buydu :D:D:D:D::D:D zuahahahaha koptum yapıştırın :D[signature][hline]Nick:Treador lvl: 5x :) Clan: OSMANLITM Np: sorma bile :( kukry+6/60 satılır beramusta detaylar için ÖZEL msj atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende de wardi zamaninda cekip yazdigim bir sin arebeski ama bulamadm mesajlarn arasinda guzel olmush ellernize saglik arkadashlar :)[signature][hline]ottoman_prince §ANCIENTS§ level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim.[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Gothic, 19 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boos çıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah açar babamı bile satarım, Knight Online'ım canım benim. Esland senin, Colony Zone benim gezerim, Nerde ork görsem hemen town çekerim, Cıbırı 200 metreden seçerim, Knight Online'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İçlerinden en cıbırını seçerim, Varsın vursun, kulelere güler geçerim, Knight Online'ım canım benim. Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli görsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, Knight Online'ım canım benim. Gece gündüz durmaz Knight Online kasarım, Yemez içmez parayı Knight Online'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, Knight Online'ım canım benim. Buff, Swift, Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, Knight Online'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yüzümüze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, Knight Online'ım canım benim. Rüyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, Knight Online'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anansını boşver gitsin sorunlar, Knight Online'ım canım benim. Yandı itemler, ciğerim yandı, Gözümden akan yaş değil kandı, İtem deyip geçme, onlar birer candı, Knight Online'ım canım benim. moral bozmak gibi olmason en berbatlarındandı :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 way be :([signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok lan ben cok sevdim aferim devam.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Gothic, 19 Eylül 2005 23:00 tarihinde demiş ki: way be :( ben çok begendim gothic valla güzel olmuş[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 saolun Tedaviden Önce::( Tedaviden Sonra::)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 baba koptummmmmmm napmıssınız ya öle siirler falan bare kategorileyin lirik epik falan yayınlayın KO siirleri bence KO siirleri die bi topic gider hani :)[signature][hline]Nick : MmYySsTtEeRrIiOo Level : 61 Character : Paladin Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 1xxxx Nation : ElMorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 UpUpUpUpUp Ya bu konu süpermiş sticklenmesi lazım bence :D[signature][hline]Nick::UnforgiveN: Server;Diez LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım= Job;Warrior Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar