BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Çekerim otumu inerim cz ye, Atarım görünmezlik yatarım pusuya gelene dürterim çakımı, Sinim ben, Kaçarım minor basarım, Townda yakaladığıma spike çakarım..... Acid yedim bağrım yanıyor ,aşığım kalbim kanıyor.... Nereye gülüm söyle nereye canın istese hazırdım vermeye cz ye pk ya npleri,bir ara bir sor gittiğin karuslardan........ Yalnızım ,öyle zor ki yalnız kalmak bi partim bile yok biliormusun Yar yar vurma beni castle lara zor zor vaz geçerim dc olmam senden....... Zor zor dc olmak senden yeter ki sen iste dökeyim yoluna tüm nplerimi, keserim rt tross atarım light feet olurum dc ama zor disband etmek senin partini..... Atarım novamı yakarım canını vurma spike ı giyerim dagger taliamı ben seni disband ettim ,sense np verdin ah sevgilim ah çok yalnızım cz de...... Yar yar bir ara bir pm at hep ararım seni gözüm seekingde,lütfen tp le beni asga tepelerine.... Sevgili arkadaşım Erdinç in yoğun isteği üzerine :D:D:D:D:D Eğlence amaçlıdır her nekadar lamerlik hatsafhada olsa bile :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oooooofffffffffffff koptummmmmmmmmmm :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D muahauahauahauahahahahahahah zuhahahaaua süperrrrrrr[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 12*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 adasfdfafsfasf :D said: Eğlence amaçlıdır her nekadar lamerlik hatsafhada olsa bile :D:D:D [signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. [Bu mesaj Cobra226 tarafından 03 Eylül 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: BuRiAL_TR, 03 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Yar yar bir ara bir pm at hep ararım seni gözüm seekingde,lütfen tp le beni asga tepelerine.... Eham eham... :utaniem:[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Burial sağol dostum ii geldi :D :-) :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Helall :D Test çözerken iyi gitti bu :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: BuRiAL_TR, 03 Eylül 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Çekerim otumu inerim cz ye, Bende oynarken bu kadar tribe giren tipler kim diyodum :D Denemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 burial yeni bestelerini heyecanla bekliyoruz... :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Uzun ince bir archer'ım... Kasıyorum gündüz gece... Şu aralar Asga'dayım... Kasıyorum gündüz gece... Eslanta girdiğim anda... Yatmıştım aynı zamanda... İki dittirik lard orc'la... Kasıyorum gündüz gece... Düşünülürse derince.... Dupe yapılır bilince... Partylere giremeyince... Kasıyorum gündüz gece... Şaşar knightcı iş bu hale... Hack yapanın yüzü güle.. Buda başka bir arkadştan geldi :D:D:D[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Diablo_Angel, 03 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: burial yeni bestelerini heyecanla bekliyoruz... :D imzadan bahsediyorsan :D:D:D O elemanları tanımıyorum bende pati forumlarının birinde buldum :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lol Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 burial süper olmuş oyunda kopanlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 beyler her ikiside çok ii olmuş.. yaratıcı gençlikk devamlarını bekliorum : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 puahhaha koptum :D[signature][hline]Nick : JoNyBLaCks Server : Diez Irk : Karus Class : Mage Level : 6x Np : 30xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 zuahuhahuauh sandalyeden dustum :D[signature][hline]Azimle Sıçan Betonu Delermiş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi hll sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Sende bu çene oldukça balonunu patlatan çok olur...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 BURİAL SENİ AYAKTA ALKIŞLIYOM KOPTUMMMMMMM GÜLMEKTENNNNNNN hll olsun ama güzel kafiyelerde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yaw süper olmuş gülmekten öldüm :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ve gulmekten ölenzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Güzel olmuş sevdim. Bu bölüm uzun süre uplanmalı. Hadi bakalım herkes bişeyler yazsında okuyalım. Diablo forumlarında yapmıştık bizde süper olmuştu. Herkes yazssın şiirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hatta bu topici sticky yapalım herkes yararlansın :D[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Şu dağlarda orc ollsayydım olsaydım... Golemde yatmış ollsayydımm olsaydım... Arar bulur muydunnn benii beennii... 30 taş rezzer olllsayydın olsaydınn... :( rezzer var mı?[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Belki birazcık bozuldun bulcanlar seni yatırıyor Belki biraz da ex gitti amaAAaa EX aşkıma EXPERİAL POİNTS ALMAK ÇOK YAKIŞIYO. offff offfffff kömür gibi yanıyorum off offff cz de hep yatıyorum offfffofffffff novaları yiyorum HEP np leri veriyoM HEP arkadan vuruluyorum hep OFFFF OFFFF OFFOFFFF RAVEN LERE GİDİYORUM OF OFFFF ex lerimi veriyorum of offf RESSER DİYE BAĞRIYORUM sabah akşam kasıyorum offfff offfff[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 puhahha bu da çok hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [i]ESLANTAMISIN ADLI şarkıyı istesem sen den istesem sendennnnnnnnn KARUSLARIM ÇİKOLATAM İNN HOSTESİM LİMONATAM ITEMLERİMmmmm KAREMELAMMM aşkımsınnnn off aşkımsın ******************************************* bi seni konuşurum hep seni konuşurum dırındınınıınınındırınnınınınıdırınnınınıdırnının BİR GÜN ÇIKTIM ASGA YOLLARINA SENİ DÜŞÜNDÜM ESLANTTA ARKADALARIM GOLEM ANLATTI BEN İSE SENİ KONUŞTM ( şarkıyı tam bilmiyom kusura bakmayın) ANLATIRKEN FARKETTİM HARPY DEN İBARETİM DIRINNINRININIRINIRNIDIRN[signature][hline]!!!DO YOU UNDERSTAND ME !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar