Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

top sektirme öğretisi

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

öncelikle bir adet futbol topunu alın ayağınızla kaldırın ve yavaş yavaş topa dokunun gayet yumuşak vuruşlarla sağlı sollu bi ayağnıızdan öteki ayağınıza geçirin topu çok fazla havaya atmamaya özen gösterin ki daha seri ve daha akıcı olsun derken arada sırada havaya atıp göğüsle omuzla kafanızla müdahalelerde bulunun gayet sakin durun duruşunuzu bozmayın araya bikaç ronaldinho hareketi sıkıştırın,topu arkanızdan aşırtıp diğer taraftan klas bi hareketle tekrar ayağınıza alın yorulduysanız topu hangi ayağınızı kullanıyorsanız o ayağınızın tarak kemiğinde kontrol edip ayak parmaklarınız havaya bakacak şekilde topu sıkıştırın derken topu havaya doğru atın devam edin derken ara verin ve topu elinize alın ya da önünüzde kale vs bişey varsa topu yere düşürmeden kaleye zımbalayın etrafınızda size şaşkın şaşkın bakan kızlar göreceğinizden emin olun:D

edit:test edilmiştir(şimdiden kolay gelsin)[signature][hline]GALATASARAY

ben 3,5 sene önce 380 küsür sektirmiştim şimdi 1000 yaparım herhalde

ps : futbolcuyum ha proff lisans ;)[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 04 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
imza ne ya muhahaah :D:D

zuauehaueahuhe :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...