DioNea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben pokemon oynamak istiyorum internet üzerinden veya download edip oynayabileceğim bi site bilen varmı varsa direk bağlanabileceğim bi linkini koysun[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sanırsam Pokemon Stadium vardı ama bulabilirmisin, emin değilim...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: DioNea, 29 Ekim 2005 17:08 tarihinde demiş ki: ben pokemon oynamak istiyorum internet üzerinden veya download edip oynayabileceğim bi site bilen varmı varsa direk bağlanabileceğim bi linkini koysun pokemon online varda ben linki biliom çözemedim oyuna giremedim dur bi sanie http://www.pokemoncrater.com[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin vermiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gerçekten çok lazım canım çekti alacam charizart ımı dağıtcam ortalığı[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: DioNea, 30 Ekim 2005 08:16 tarihinde demiş ki: gerçekten çok lazım canım çekti alacam charizart ımı dağıtcam ortalığı benim balbazar ım seninkini döver. Ama ben oynamam o ayrı:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 pokemon 3d project var hala uğraşıyor adamlar yakın zamanda çıkar heralde tüm pokemon severlerin ilgisini çekecek bir oyun olucak bekliyecez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Graveyard, 30 Ekim 2005 09:18 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 30 Ekim 2005 08:16 tarihinde demiş ki: gerçekten çok lazım canım çekti alacam charizart ımı dağıtcam ortalığı benim balbazar ım seninkini döver. Ama ben oynamam o ayrı:) lol kapışcaz senle kutay[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 7xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aldım acc herkes acc lerini solesin kapısalım edit: benimki mulgear [signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm [Bu mesaj mulgear6 tarafından 03 Kasım 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vay be.küçükken amma izlerdim pokemonu.şimdi charizartımla oynamak geldi içimden.tüm charizartçı kardeşlere helal olsun diyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mmo bolumunde pokemon online ile ilgili birseyler vardi istersen oraya bir bak. Ha bir de frozen throne da pokemon haritasi vardi o da fena degildir:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kardeş lazımsa al burdan.http://alper33.sitemynet.com/pokemon/id12.htm tümoyunlar var pokemon stadium 2 dahil.ama ilk kez oynuyorsan yardım bölümüne gir.çünkü orda oyunları nasıl açıcağın yazıyor visual boy advance falan filan open diyosun işte gir görürsün orda stadium 2 project 64 ile çalışıyor ve en iyi pokemon oyunu colessıumdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen yeni oyuncu isen direk gold tan başla diğerleri iyi değil renksiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sonra fire red i oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sonra saphire yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ondan sonra pc game 1 ve2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sonrada stadium mu oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepsini bitir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eğer zorlanırsan game shark yazarsın.şifre istediğin pokemon item falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gamesharklar,saydığım oyunlar ve bisürü oyun(tusubasa,yugioh gb.)bu sitede.http://alper33.sitemynet.com/pokemon/id12.htm formundan yararlanabilirsin sitenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 chat yapmıyosun burdan çok salakça maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 100 mesajı doldurmaya çalışıyom çaktırma okk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Gerizekalı mısın kardeşim, 30 saniyede doldursan ne olur? Boşa kirlilik yaratarak mı kendini var etmeye çalışıyorsun?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eski forumlardaki arkadaşların sorularına cavap vermek isteyince 100 mesaj gerekiyor.ben bunu kendim için değil başkalarının sorularına yaardımcı olmak için yapıyorum.Formları okyorum cevap vercem 100 mesaj.pardon ama bana çok mantıklı gelmedi bu form kuralları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 zaten burda fazla yamamın nedeni formu açan arkadaşa yardımcı olmak.form niye açılır birinizin sorunuza yanıt vermesi ve rehberlik etmesi için.bende onu yaptım.okee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar