LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eoo, freeangel kullanıyorum. dün 2 aydan sonra tekrar kullanmak için açtım. depeche mode ve sezen aksu diskografyaları indirecektim. açtım ikisini de aratıp, yattım sonra. gece iki üç kere bip bip sesi geldi bilgisayardan. böyle 1 dakika arayla 2-3 kere işte. sabah kalktım baktım, sezen aksu bitmiş, depeche mode kaynakları sıfırlanmış 8mb indirmiş sadece. noluyor diyip devam dedim, sonra bip sesi geldi yine bilgisayardan, ama neresinden geliyor anlamadım. içerlerde bi yerden geliyor resmen. o bip sesi geldiğinde, emule'daki kaynaklama bitiyor, download duruyor. hep devam diyorum, 30 saniye geçmeden yine bip. ehoeh bu nasıl sorundur, anlayan beri gelsin. bi de modemi değiştirdim ben bu arada, 4 çıkışlı routerlı modem geldi eve, zoom'u değiştirmiştim. onla alakalı olabilir mi? onla alakalıysa, sezen aksu aşığı mıdır? o niye indi?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ses kasadan geliyorsa cpu aşırı ısınmış, onun için uyarı veriyor olabilir, fanda bir bozukluk vardır belki, bir sürü olasılık var...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bip bip seslerinin tek nedeni hard diskinin dolu olmasıdır[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aynen hdd den dolmuş.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar