Cid Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Wow gibi roleplay'e elverişli bir online oyunda en büyük isteğim rahat bir şekilde rp yapabilmek.Ancak rp yapabilmek için yeterli ingilizcemin olmaması oyundayken bana küçük problemler yaşatabiliyor :) Son birkaç gündür küçük bir proje üstünde kafa yoruyorum.Ancak bunu gerçekleştirebilmek için rppvp server'ında oynayan ve rp yapmayı seven insanlara ihtiyacım var.Kafamdaki fikri yazmadan önce bu topiciği açmamın asıl sebebinin aramızda kaç kişinin benim gibi düşündüğünü öğrenebilmek.Eğer yeterli sayıda kişi bulunabilirse aklımdaki fikirleri hepberaber geliştirip çok güzel bir ortam yakalayabiliriz. Fikrime gelince bize katılacak kişiler (ki 20 kişi başlangıç için yeterli) kendilerini Goldshire kasabasının birer köylüsü gibi düşünecekler.Herkez düşük bir level'la başlayarak bu kasabada insanlarla ilişkilerini güçlendirip hepberaber yavaş yavaş gelişecek.(herkez kendinden sorumlu tabiiki, herkez holey! ben savaşçı olucagım demek zorunda degil, yani demek istedigim sadece madencilik yaparakta kendi aramızda eglenebilecegiz) Örneklendirmek gerekirse önceden seçtiğimiz bir valimiz olur , bu vali kendi insiyatifleri doğrultusunda köylülere belli görevler verebilir.Zamanıda dikkate alıcak olursak Goldshire ve çevresi Defias Soyguncuları tarafından tehdit altında.Valimiz bize farklı görevlerle gelebilir yani ;) Yada kendini kasabanın güvenliğine adamış bir kaç genç kendi arasında küçük bir grup oluşturarak macera,para ve şöhret adına Azeroth'un topraklarını dolaşabilir. Herkez iyi olmak zorunda degil tabii , bi grup insan aralarında anlaşarak soygunculuk yapabilir hatta ve hatta kasabadaki insanlar bu soygunculara karşı savaşçılar kiralayarak onları yaklamaya çalışır. Aramızda yapıcagımız festivaller, kişiler arasında filizlenebilecek aşk öyküleri, insanlar arası dayanışma, tek bir benlik altında gelişen ve büyüyen olaylarda yaşayabileceğimiz şeylerin cabasi. Başlangıç olarak hoş bir fikir gibi gelsede oyun dinamiği bize zor anlara yaşatabilir yani , a kişisi b kişisini soymak istese ve b kişisi buna izin vermeyerek savaşsa (ki bu duel yoluyla olur) kaybeden nasıl bir tepki verecek? Yine yapıcagımız rp'nin türkçe olması diğer insanlarla etkileşimimizi yok edermi?Etmese bile bir yabancı bizim yarattıgımız hikayenin en fazla küçük bir parçasında rol alabilir.. Aklımda olan düşüncelerin küçük bir parçasını buraya aktarıyorum fikirleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Wow roleplay'e elverişli olmaktan oldukça uzak.. İlk cümleyi okuyup yazdım :) Açıkçası roleplay yapmayı çok severim ama wow oynarken swgyi ciddi anlamda özlüyorumrp açısından. Fikirlerin klasik rp senaryoları. Eleştirmek için söylemedim gayet de güzel oluyor ayrı konu.. [signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! [Bu mesaj Rebelution tarafından 06 Kasım 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bencede çok tatlı olabilirdi ama sanırım imkansız çunku wowun yapısı buna elvermiyor.. daha doğrusu bu kadar detaylı olmasına elvermiyor ne yazıkki. Argent Dawn da 3 arkadas 3 dişi gnome actık. Sozde kardeşiz. Sanki 6 yaşındaki cocuklar gibi davranınca bayağı bir ilgi gormustuk ama sonunda insanlar bizi başlarından atmak için türlü türlü şaklabanlıklar yaptılar. tavsiyem bi rp serverında bi char acıp org yada ironforge a bi uğrayıp durumun nasıl olduğunu gormen. eglenceli ama pvp ye alıstıktan sonra koskoca org in içinde yuruyerek gezmek delilik gibi geliyor bana...[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar