zarek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://telekoma.kafamgirsin.com/email.php Burdan isminizi ve mail adresini yazın, direk gönder tuşuna basmanız yeterli.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hehehehe[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biraz abartmışlar, maili göndermedikleri yer kalmamış :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bir iki hafta once yollamistim yazarlardan birinden msj geldi "banane yolluyorsun bunu kosemde yeteri kadar ele yaliyorum duyarsiz biri degilim" gibilerinden biseydi ama boyle bi otomatik msjin bile dikkate alinmasi guzel geldi bana...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ehhehe :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ee daha yeni mi goruyonuz ya. chem'in sitesine ben siteyi upload ettim mail olayını da taz yaptı. aha site de bu =) www.anti-telekom.tk bu da davion'un www.telekomprotesto.tk[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Güzin Abla nedir ya=D[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Süper ya bunu nası yaptınız?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yolladım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 telekom kesiversin bağlantınızı da görün.. tekel kardeşim adam.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benle birlikte 4085 kişi olmuş.Güzin ablaya bile gönderdik.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyler ben osman girsin [email protected] die attım problem olmas dimi? :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aferin :-) [signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor [Bu mesaj Tcpip tarafından 05 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aeheheah güzin ablaya :P[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu sitelerdeki "Bilmem ne ülkesinde internet şu kadar, bizde neden pahalı" laflarına da uyuz oluyorum. Pahalı olacak tabi, hoşlanmıyoruz ama yatırımlar yapılmıyor, düzenleme yok, altyapı ve üstyapı kapasitesi yüksek değil... Versinler hadi herkese 100Mbit, ne işe yarayacak? Benim anime indirdiğim bir adam var Tayvan'da... Dedicated bir sunucu sahibi. 1Gbit bağlantısı var, aylık 45$ ödüyor ve "pahalı geldi artık" diyebiliyor. Sunucuyu kullanma şansı sadece remote ile, onu da çaktırmadan kuruyor içerideki arkadaşıyla. Adam Bitcomet kurmuş, durmadan anime çekiyormuş. Şimdi Türkiye'de herkese 100Mbit verilsin 40 50$ fiyatla... Hangi biriniz 256k'dan hızlı çıkar acaba internete? Yani demem o ki, "kardeşim heryerde ucuz, biz de ucuz isteriz" diye ağlamayın, sınırını bilmiyor kimse... Onun yerine "paralarımızla kâr göstermeyin, yatırım yapın da memleket kazansın" diye bağırın... Neyse, böyleyken böyle, aklıma takılmıştı...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar