fattal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya arkadaslar hep savasa az bir zaman kala aynadan lunara gecerken dc oluyorum ve oyuna tekrar girmeye calışıyorum ama charım askıda kalıyor hep charı askıdan kurtarmanın yolunu bilen varmı yani su anda oyuna giremiyoum charınız oyunda diyor dc yapmaya calısıyorum ama yapmıyorum bundan kurtulmanın yolu ne kac savas zamanı hep boyle oluyor yardımlar icin tesekkur ederim[signature][hline]®hersey onun icin ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 valla patchlerin tamsa karakterini düşürmesi lazım. düşürmüyorsa ilk aklıma gelen lunardaki oyuncu limiti.. başkada bişey gelmiyor aklıma.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aynı olay banada oluyodu en basiti 1303 patch i lazım sana savasa girerkende dc olmassın olursanda charın askıda kalmaz bi dene yararını goruceksin 1303 patch i :)[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar