_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abi hic arkaya binmedim ama coupe'nin arkasi dar diyorlardi sportback ile ayni mi olculeri? Sahsen ben boyda 10 cm kadar fark vardir diye tahmin ediyordum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lan babam yılda 85.000km yapıor dizelle karımız ne kdr olur?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 A3 kullandım yaklaşık bi 400 Km yol yaptım gerçekten güzel araba.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: _Mordrac_, 05 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: abi hic arkaya binmedim ama coupe'nin arkasi dar diyorlardi sportback ile ayni mi olculeri? Sahsen ben boyda 10 cm kadar fark vardir diye tahmin ediyordum. yanılmıosam 1.5 cm'ydi arasındak fark veya belki biraz daha az da olabilir. ve içlerinin ölçüsü de aynı coupe'de arkaya geçeceklerin sadece önden binmesi gerekiyor. ama hava olarak çok daha sportif bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Showroomda ikisini de yanyana kurcaladım (Zaten bu hevesle A3ten sorumlu paticik bakanı olmaya adayım). Bir fark yok arkada. İki araç arasında toplamda 10 cm fark var. İkisinin de arkasına oturduk, rahatlıkta bir fark yok. Sportbackteki arka kapılar tabii ki inip binmeyi kolaylaştırsa da, Coupe yanyana bakınca çok daha sportif duruyor. Ama "Yok kardeşim ben keyif adamıyım, öyle arkadaki binip inecek diye yerimden kalkmam, yanımdakini kaldırmam, hem neme lazım arkaya bir şey yüklenecek olur, yaşlı insan binecek olur, araba dediğine dört teker dört kapı" diyorsanız Sportback şart. Yoksa "Banane diğerlerinden benim arabaya bir ben bir hatun, arkayı kullanan kim, önemli olan karizma, spor görünsün" diyorsanız kesin Coupe. İkisinin arasındaki fiyat farkı da 1000Euro(eh +2 kapı ve +10cm için pek fazla para değil). Yukarıdakine ek olarak, A3lerin yenileri öyle ki, Coupe tam saldırgan genç arabası formatındayken, Sportback de böyle biraz daha halim selim, şık görünüşlü, yeni evli çift arabası gibi duruyor. Bir arabaya böyle kılık değiştirtebilen mühendisleri takdir ettim. Konuyu toparlarsak Focus boy ölçüşemeeez. O kaddeeeer. Ford araçların iç mekan şıklığına acil çözüm bulmaları gerek.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar