Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crash (Çarpışma)

jankis

Öne çıkan mesajlar

bu cuma vizyona girdi
imdb'si

ben kendi adıma filmi çok beğendim.
konu olarak sonlarda gayet başarılı olan amores perros, 21 grams gibi filmlerle benzerlik gösteriyor. film, kısaca 11 eylül sonrası los angeles'ının halkının paniğini ve yüzleştiği korkuları bir grup insanın hayatlarından kesitler göstererek anlatıyor ve yukarıda saydığım filmlerle benzerliği ise bu insanların bir kazada yine hayatlarının kesişmeleri.

söylemek istediğini çok iyi söyleyen ve vurucu bir film. filmde baştan sona da karakterlerin gelişimleri çok iyi aktarılmış ..

tavsiye olunur[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Filme dun gittik arcane babacum ben

Film gercektne etkileyici, amerikadaki azinliklardan alinan insanlar ve degisik insanlarin birbirleriyle olan iliskileri, ailelerinin yansitilmasi falan cok iyiydi. Bazi yerleri gercekten etkileyici cekilmis.

Amores Perres ve 21 Grams i begenenler daha bi istekli gitsinler :)[signature][hline]Let us march on
To the fields of sacrifice
Sosyal ağlarda paylaş

said:
madafaka, 13 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Ya uzatmadılar mı bu ikiz kuleleri yeterince Amerikalılar.Duygu sömürüsüde bi yere kadar.Emrah bile bu kadar tutunamamıştı vaktinde yavrucak.

seninde gelip en işlek ve en geniş işlem hacmine sahip, ekonominin anıtı oaln bir mekanı yıksalar.. hele içinde binlerce eğitimli ve yetiştirilmesi için mani ve maddi harcamalar yaspılmış insanların ölse sanmıyorum ki kolay kolay kapatmazsın konuyu
hele bir de bu durumu düşman devletlere saldırmak için bir bahane olarak kullanabilme şansın varken ;)

bence de uzatılamış konu gayet dengeli anlatılmış olaylar[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 13 Temmuz 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
su ana kadar sezonun en iyi filmi .

Bir konu bu kadar mı güzel işlenir...
Bir toplum bu kadar mı güzel analiz edilir.
Helal olsun![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
gerçekten çok çarpıcı bir filmdi, bir kaç sahne iki göz iki çeşme ağlamama neden oldu

p.s: ludacris rulz[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...