jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu cuma vizyona girdi imdb'si ben kendi adıma filmi çok beğendim. konu olarak sonlarda gayet başarılı olan amores perros, 21 grams gibi filmlerle benzerlik gösteriyor. film, kısaca 11 eylül sonrası los angeles'ının halkının paniğini ve yüzleştiği korkuları bir grup insanın hayatlarından kesitler göstererek anlatıyor ve yukarıda saydığım filmlerle benzerliği ise bu insanların bir kazada yine hayatlarının kesişmeleri. söylemek istediğini çok iyi söyleyen ve vurucu bir film. filmde baştan sona da karakterlerin gelişimleri çok iyi aktarılmış .. tavsiye olunur[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 guzel film ama arklarimin abarttigi kadar begenmedim ben[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iki sahnede salya sümük olduğum, son zamanlarda sinemalarda izlediğim en iyi filmlerden birisi. eğer abd de yaşıyor olsaydık bu film bizim için daha değerli anlamlı olurdu. gerçekten güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Filme dun gittik arcane babacum ben Film gercektne etkileyici, amerikadaki azinliklardan alinan insanlar ve degisik insanlarin birbirleriyle olan iliskileri, ailelerinin yansitilmasi falan cok iyiydi. Bazi yerleri gercekten etkileyici cekilmis. Amores Perres ve 21 Grams i begenenler daha bi istekli gitsinler :)[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 su ana kadar sezonun en iyi filmi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ikiz kulelerle ilgili bariz bir gonderme yok . kendi bassavcilarini da serefsiz olarak gosteriyorlar . gayet dengeli .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: madafaka, 13 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Ya uzatmadılar mı bu ikiz kuleleri yeterince Amerikalılar.Duygu sömürüsüde bi yere kadar.Emrah bile bu kadar tutunamamıştı vaktinde yavrucak. seninde gelip en işlek ve en geniş işlem hacmine sahip, ekonominin anıtı oaln bir mekanı yıksalar.. hele içinde binlerce eğitimli ve yetiştirilmesi için mani ve maddi harcamalar yaspılmış insanların ölse sanmıyorum ki kolay kolay kapatmazsın konuyu hele bir de bu durumu düşman devletlere saldırmak için bir bahane olarak kullanabilme şansın varken ;) bence de uzatılamış konu gayet dengeli anlatılmış olaylar[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: huun, 13 Temmuz 2005 19:40 tarihinde demiş ki: su ana kadar sezonun en iyi filmi . katılıyorum.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: green_martian, 26 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: guzel film ama arklarimin abarttigi kadar begenmedim ben Halt etmisin, bizle izlemedin ondandir...[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: huun, 13 Temmuz 2005 19:40 tarihinde demiş ki: su ana kadar sezonun en iyi filmi . Bir konu bu kadar mı güzel işlenir... Bir toplum bu kadar mı güzel analiz edilir. Helal olsun![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gerçekten çok çarpıcı bir filmdi, bir kaç sahne iki göz iki çeşme ağlamama neden oldu p.s: ludacris rulz[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dvdsini yeni aldim sinemada izlememisdim bayaa super bi film kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gerçekten güzel bir film rasgele vakit geçirmek için gitmiştim sinemada fakat boyle beklemiyordum konusu gerçekten hoş[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bugun izleme firsatim oldu.. manyak etkilendim. olaylarin gelişmeleri süper. son zamanlardaki en duygulandığım filmlerden birisiydi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar