anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 elime php de yazılmış 3-5 kod geçti daha doorusu araştırdım içinden 2 tanesini geliştirilmeye hazır teki frp (4-5 ırk ülkeleri geziyosun falan exp alıp level atlıyosun iyi tarafı ise broswer tabanlı ama java sayesinde gorerekde oynuyosun ama çizimlerle falan yani masaustu frp gibi) diğeri ise ogame gibi ama şehir kuruyosun simcity gibi, size sorum ise 1-hangisi daha iyi olur? yani frp pek çok var nette ama hala arayanlar çok ,simcity tarzı ise az olmasına karşın oynamak isteyenide pek yok 2-bana yardım edebilecek (çevirmede,phpde,çizimde falan) varmı? 1. sorunu cevabını buraya atın 2. msnizi pmden ulaştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 exp alip lvl agirli bi oyun olursa guzel olur ve client olarak yaparsaniz daha guzel bisey olur .. website olarak yapmayin:) oynayacak oyun kalmadi yaf :)[signature][hline]Aga Clan pls ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya client falan girersek resmen oyun olur o zaman diğer oyunların yanında dandik kalır dorusunu soylemek gerekirse, broswer tabanlı olunca daha iyi olur[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 frp test bu linkten bi göz atın henuz hiç editlenmemiş yeni kod eklenip çıkartılmamış hali birazdan diğerinide koycam hangisi iyi ise onla başlayalım işe[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar