Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni accaunt alma..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ewt uraştım ve taktiği buldum ve böle topicler açılmasın diye yazıyorum nası acc alındığını ilk olarak hotmailden bir heseap alıyorsunuz ama zor bişi msl [email protected] sonra onun hesabını etkinleştiriyosunuz ve siteye girip e-maile onu yazıyosunuz sonra mailinizden aktif ediyosunuz tşkler....[signature][hline]AreYouGay
Mesaj tarihi:
arkadaşlar www.superposta.com ( reklam amacım yok sıte benım falan deıl ) adresınden maıl acın aktıvasyon maılını anında gelıyor gelmesse bana kufur edebılırsınız :)[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Mesaj tarihi:
Ayaz denedin mi oluyormu kanka? Yani yeni acc alabiliyorsak denediysen hemen simdi girip siteye denicem yoksa bosuna ugrasmayayim..[signature][hline]Lvl:62 / 64
Name:IDeathEndI / perfect_effect
Clan: Clan yok suan
Nation:Karus / Karus
Server:Cypher / Cypher
Mesaj tarihi:
La ben anlamadım bi daha anlatın :D o süperposta ya mı alcaz yeni account u?[signature][hline]VisuaL_TR
Berserker HERO
Diez
6xxx np

''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
beyler harbıden oluyor ben bugun 2 tane aldım kendıme olmasa bosuna kımseyı heveslendırmem yapmanız gereken sey www.superposta.com adrresıne gırıp ordan bı maıl almak ve sıtedekı maıl adresı bolumune o maılı yazmak aktıvasyon kodu anında gelıyor saten deneyıp de alan arkadaslarda olmus :)[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Topic acipta bizlerle paylasan arkadasa cidden cok tesekkur ediyorum ...Sonunda SAYENDE Yeni acc alabildim..tekrardan tesekkurler kardesim..[signature][hline]Lvl:62 / 64
Mesaj tarihi:
huseyın acc aldıgına sevındım :) sıtedekı ostumer support bolumu de acılmıs msj gonderıyorum ınsallah benım charımı da acarlar senle pk yaparık :):P[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Tabiki kanka senle bi turlu pk yapamamistik zaten acilsin hemen cz ye;) priestimizde var : SunbirD ;)[signature][hline]Lvl:62 / 64
Mesaj tarihi:
hele bı acılsın dagıtcaz olm ortalıgı gm ye msj gonderıyorum ama turkce olarak :) ıng bılmıom a.q ınsallah halımden anlar :([signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
said:
pisikopat_5, 05 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
omelı olan kaplerın bır olması :D

Aynen :)[signature][hline]Server :Cypher