Mix Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Cnbc-e yayınlamayacak mı?:([signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Onun o kadar sezonu oldu mu ya? Direk 96 die çıkarsınlar abi diziyi. Ya da her olayı ille bi günde mi yaşamalı. 2-3 gün olsun. Nükleer savaşa 1 gün kala mı basıo adam. Allah allaah. Neyse çok kızmışım bu dizi sektörüne. İçimi döktüm.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 turk terorist barindirdigindan saniyorum yayinlanmayacak.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 teşke yayınlasalar ya ozledım valla ızleme ızleme cok guzel dizi di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 galiba yayınlanacak cnbce dergisinin reklamında jack bauer in klasik silah tutuşu ve bakışına benzer birşey gördüm :) Her ne kadar türk ailesini terorist olarak gösterselerde bence yayınlanmasında bir sakınca yok. Biliyoruzki her ülkede böyle aileler çıkabiliyor sadece türkiyede değil.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Gerçi bu konularda pek rahat bir adamımdır hiç sinirlenmem ancak, 24'de beni sinirlendiren şey bugüne kadar her terörist, bombacı falan olaylarında etnik kimlikleri gizli tuttular, ilk defa türk olunca mı değer kazanıyor etnik kimlik şimdi? O yüzden kızdım yani, izlemeyeceğim de.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sirpiydi... meksikalisiydi... gercekten cok gizli tutuldu onceki sezonlarda[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lol=) dergide bişi yazmışlardı aklımda kalmadı ama yayınlicaklar sanırım...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 umarım oynatırlar, güzel başarılı bi diziydi.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dergide eva longoria ile oynayacagi polisiye dizisi ile ilgili haber vardi, bu ayki sayisinda yaziyosa 4. sezon ile ilgili bir sey, onu bilemem. velhasil son sezon o kadar iyi deildi bence. turk diye oynattiklari adamlar resmen arap. turkce konusmuyolar. tipler arap belli yani. izlemeye deger ama. teroristlerin yaptigi bikaç sey var ki dudak ucuklatir resmen.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 seneryo harikası bir sezonmuş bu ilk 3 sezonu katladı resmen, son bölümünü izlemeden yazayım dedim her ihitmale karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yeni izleme firsatim oldu. 3. sezondan daha iyi ama amerikalilar bu islami terorist konseptini basaramiyorlar, cok acik veriyorlar yahu. Birde cnbce yayinladi mi hic 4. sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar