Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24, 4. sezon

Mix

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
galiba yayınlanacak cnbce dergisinin reklamında jack bauer in klasik silah tutuşu ve bakışına benzer birşey gördüm :) Her ne kadar türk ailesini terorist olarak gösterselerde bence yayınlanmasında bir sakınca yok. Biliyoruzki her ülkede böyle aileler çıkabiliyor sadece türkiyede değil.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi bu konularda pek rahat bir adamımdır hiç sinirlenmem ancak, 24'de beni sinirlendiren şey bugüne kadar her terörist, bombacı falan olaylarında etnik kimlikleri gizli tuttular, ilk defa türk olunca mı değer kazanıyor etnik kimlik şimdi? O yüzden kızdım yani, izlemeyeceğim de.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

sirpiydi... meksikalisiydi... gercekten cok gizli tutuldu onceki sezonlarda[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

dergide eva longoria ile oynayacagi polisiye dizisi ile ilgili haber vardi, bu ayki sayisinda yaziyosa 4. sezon ile ilgili bir sey, onu bilemem.
velhasil son sezon o kadar iyi deildi bence. turk diye oynattiklari adamlar resmen arap. turkce konusmuyolar. tipler arap belli yani.
izlemeye deger ama. teroristlerin yaptigi bikaç sey var ki dudak ucuklatir resmen.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...