Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Selam Arkadaşlar Banlı Chara Premium Alınabiliyor mu? Yardımlarınız için şimdiden Tşkler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ıhh alınmaz bence..sadece oyundan alındıgı için premium.oyuna girmek için your account has been blocked yazısını görmemek lazım sanırım :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:70k+ Clan:Satanic Selling Ring Of Magic pm me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 up :((((( bilen arkadaş yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Siteden alınmıyor mu artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eskıden alınıyordu sıte duzelınce bakabılırsın altta ps linki vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 paypal dan aliniyormus ama nasil ogrenin banada haber verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eger nıkın oyuna gıırırıyorsa yanı benım durumdaysan alabılırsın yan karakterden gır premıumunu al ama blocked banned falan yazıyorsa o zaman da sıtenın acılmasını beklıcen[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yok kardeş oyuna girerken your acc. has been bloked diyo :( yani yan adama felan giremiyorm bunun içinde banın açılması veya belirli şartlarla açılması gibi konularda GM lere birşey sunamıyorm :( tek yol msn de felan konuşmak sanırım ama benim bildiğim hiç bir GM maili yok aceba bilen warsa verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gm ler sallamaz ole herkse maıl vermesler tek caren sıte acılınca ordan alınabılıyor banlı olsa da :) sıtenın acılmasını beklıyorsun sende yıne banlı yazıyor bende yazmıyor charımı bule goırebılıyorum ama gıremıyorum benım durum daha kotu be abı =(:([signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben açılcağı günü biliyorm Privatede yazmış ama yinede endişeliyim çünkü sitede felan sorunlar war arada bizi unuturlar anlıcan ya açılmassa premium alıp işi garantilemek istedim :( GM maili bilen warsa Ö.M atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bızım ark da war kafeye gıdınce orenıp sana yazarım ozelden[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 siz suan proxy ile siteye uyelıgınıze gırebılıyormusnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şu anda sitedeyim ama premium alınacak yerde •We do not support non-paid users except billing for now. bu yazıyo sanırım. ama emin değilim sitenin tam neresinden alınıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_M_s_K_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyler bu konuyla ilgili deyil ama trade bloc geciyomu 62 lvl chaypırda adamım yedi yardım edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Premium Service You have [ 0 ] days left. Please purchase Premium Service in Game. buraya dikkat beyler sitede premium service in game dior.. yani siteden premium alamioruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar