Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlı Chara Premium Alınabiliyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ıhh alınmaz bence..sadece oyundan alındıgı için premium.oyuna girmek için your account has been blocked yazısını görmemek lazım sanırım :S[signature][hline]server:Ares
Level 62 %1 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:70k+
Clan:Satanic
Selling Ring Of Magic pm me...
Mesaj tarihi:
eger nıkın oyuna gıırırıyorsa yanı benım durumdaysan alabılırsın yan karakterden gır premıumunu al ama blocked banned falan yazıyorsa o zaman da sıtenın acılmasını beklıcen[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 62
Clan : DrukenOrcs
Malesef Banlandım :(
Mesaj tarihi:
yok kardeş oyuna girerken your acc. has been bloked diyo :( yani yan adama felan giremiyorm bunun içinde banın açılması veya belirli şartlarla açılması gibi konularda GM lere birşey sunamıyorm :( tek yol msn de felan konuşmak sanırım ama benim bildiğim hiç bir GM maili yok aceba bilen warsa verebilir mi ?
Mesaj tarihi:
gm ler sallamaz ole herkse maıl vermesler tek caren sıte acılınca ordan alınabılıyor banlı olsa da :) sıtenın acılmasını beklıyorsun sende yıne banlı yazıyor bende yazmıyor charımı bule goırebılıyorum ama gıremıyorum benım durum daha kotu be abı =(:([signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Ben açılcağı günü biliyorm Privatede yazmış ama yinede endişeliyim çünkü sitede felan sorunlar war arada bizi unuturlar anlıcan ya açılmassa premium alıp işi garantilemek istedim :( GM maili bilen warsa Ö.M atarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
bızım ark da war kafeye gıdınce orenıp sana yazarım ozelden[signature][hline]Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Şu anda sitedeyim ama premium alınacak yerde •We do not support non-paid users except billing for now. bu yazıyo sanırım. ama emin değilim sitenin tam neresinden alınıyor?
  • Yeni Oluştur...