Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteye girmek için...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teşekkürler.Baya kişi bununla ilgili baya topic acıyordu.Gothic yazmıştı sanırım daha önce başkasıda olabilir özür dilerim simdiden başkası yazmıs ise.[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
said:
eXe, 05 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
Teşekkürler.Baya kişi bununla ilgili baya topic acıyordu.Gothic yazmıştı sanırım daha önce başkasıda olabilir özür dilerim simdiden başkası yazmıs ise.

Yes Gothic açmıştı[signature][hline]AreYouGay
Mesaj tarihi:
çok verildi ya nie 50kere açıonuz bi arama yap bulamazsan aç ok[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 60k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
siteye gırmenız suan sıze bir kar saglamaz,
sifrenızı degıstıremıyosunuz degıstırsenızde kaybolma sansı var. yeni acc cıkaramıyorsunuz mail adresınıze gonderılıyor dıyor ama birsey yok. yani mecbur tamam lnamsını bekleyeceksıznz
Mesaj tarihi:
Şimdi ben birşey hatırlatmak istiyorum,genel olarak aklınızda kalması açısından icabında.

Paticikte her türlü crack serial vs. paylaşımı-verilmesi-istenmesi yasak-tı-tır. oO[signature][hline]HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
İNANABİLİR MİSİNİZ BİLmİYORUM AMA
Mesaj tarihi:
said:
Subx, 05 Kasım 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
Şimdi ben birşey hatırlatmak istiyorum,genel olarak aklınızda kalması açısından icabında.

Paticikte her türlü crack serial vs. paylaşımı-verilmesi-istenmesi yasak-tı-tır. oO

Diosun..[signature][hline]AreYouGay
Mesaj tarihi:
Demiyorun öyle,artizststik yapmmaaa.[signature][hline]s.a.
aga
ordamısın?

HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
crack serial yasaktır doğru ama bunun amacı kötü diilki siteye giremion bu bölümle oyunla alaka bişe sanki demi ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
İsteyen varsa deneyebiliriz,şikayet butonunu kullanalım.Haksız olan 3 kere anıracak eşek gibi =)[signature][hline]s.a.
aga
ordamısın?

HasMez, 04 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Subx, 05 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
İsteyen varsa deneyebiliriz,şikayet butonunu kullanalım.Haksız olan 3 kere anıracak eşek gibi =)

:-) evt kimler girio iddaaya :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Mesaj tarihi:
artık herseyden suphe duymaya basladık suan sıte ıcın ıd gırınce hacklenıyorsunuz falan denıyor sımdı bu programı ındırıpde kendı kuyumuzu kazmayalaım :) :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Naughty, 05 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Ne Uplarmışım be!...

Bi Up daha...[signature][hline]Nick::UnforgiveN:
Server;Diez
LvL:2*(Eziq)=Yeni başladım=
Job;Warrior
Nation:El Morad
  • Yeni Oluştur...