Mert_Bjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 programı kurarken java yüklenior lütfen bekleyiniz yazıor ama yrm saatte yükleyemdi.geçilmiorda yardımcı olursanız sevinirim.zaten makinada java var onu nie kuruor anlayamdım
Crane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Belki bilgisayarinda Java'nin son versiyonu yoktur ve LimeWire, Java'nin son versiyonuna gereksinim duyuyordur.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 java runtime environment diye bi zımbırtı var onu çek java nın sitesinden, kur[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o zımbırtıyı çekebileceğim adresi verirsen sevinirim.
Crane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 http://www.java.com/en/download/manual.jsp[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 limewire java yüklemek için önce download ediyodur büyük ihtimalle, ondan uzun sürmüştür.
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 alla alla bende burdakı javayı yuklerkende hata verıo lımewıreı yuklerken javayı yukluo dıye kalıo :) ıyıce uctu:)[signature][hline]
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 limevire java yüklerken takılmıyor okadar uzun süre yüklüyorki siz takıldı zannediyorsunuz ben sabretmiştim bitmişti ama gereksiz javayı kendiniz yükleyin[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
streamin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 netten javayı yukluyo/yada eski java ustune kurarken problem cikardi eskiyi kaldirman lazim[signature][hline]Forum
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abı hep 2 kb yle cekıorum bunu hızlandırmanın yolu ne ?..Benım ınternetımı hızlandırmammı :D..OF..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar