Siamon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya bu ödevin pazartesiye yetişmesi gerek zorlanıyorum ypamakta. Şimdi 3 tane tartılma konusu [débat] var ve 3 tanesi hakkında 5 tane tartışılan konudan yana ve 5 tanede tartışmaya karşı argument [KANIT] bulmak laızm böyle bildiğiniz siteler varmı? Konular: -İnsanın klonlanması -DNA modifikasyonu -Af yasası[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hangi fransız lisesindesin? Argumentation mu öğretiyorlar şu anda? Expression écrit yazmak için mi lazım bunlar?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sj.. ya bunlar ödev sadece 5 argument + exemple istiolar sorada 1 tane tek ee var.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Klonlama olayı için Developpement de la science, ex: Dolly Point de vue religieuse, ex: une clonne a-t-il une arme? Question morale, ex: est-il justifiable de selon le point de vue morale de faire qq. ch. comme cela? falan filan bulunabilir. Af yasası için Est-il justifiable de laisser aller les prisonniers? ex: les crimes augmentent pendant les périodes où on a pardonné les criminales. yemeğe inmem lazım, düşünürsem daha bulurum argument, şimdilik bunları düşün bence biraz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :S beni geçer bu konular ben uzar[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar