Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar

memosure

Öne çıkan mesajlar

Selam tüm wc3 meraklıları...Bir yeni yetme olarak ve orc sevdalısı olarak size computer'ı easy iken nasıl yenebileceğimi sormak istedim...Heriflerin first attack'ini zar zor savunsamda hemena rdından 2. atakta dağılıyorum... size hemen yaptıklarımı yazayım ve yanlışlarımı belirtin :

başlarken : 4 p golda 1p altar...3p yaratıyorum...ilki burrow diğeri war mill ve diğeri odun...zaten gerisi geliyor.hero olarak her zaman blade seçiyorum başta ve mirror image ile en yakın creepe saldırıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

başta yavaş oynuyosun sonra oyun başladığında blade master ı değilde farseer ı seç ve kurtları öğret ft oynuyosan ikinci hero olarak naga sea witch i seç derim bu arada erken saldır grunt bas birsürü tabi sıraya koyma binaları yapacak kadar paran olsun artan para buldukça grunt yap EN ÖNEMLİSİ savunmaya fazla para ve zaman harcama 1v1 den başla yanına bi dost alırsan bütün işi o yapar kendini kandırırsın[hline]'Honor is my life'
Sosyal ağlarda paylaş

3 peon Altına 1 peon bırrowa 1 peon barracks bu sırada 4 tane peon bas cıkan ilk 2 peon altına dierleri tahtaya barrackstan cıkan altara burrowdan cıkan gene burrow yapsın hero olarak blademaster seç 2 grunt yap altardan cıkanı war mill kurmaya gonder 3 grunt olunca creep avlamaya cık avlarken ana binanı gelistir bu sırada grunt bas ana bina gelisince witch doctor bas sonra shaman orcları iyi bilmem ama ordun 4 shman 3 with doctor 3 catapult 1 kodo beast gerisi tauren olsun wyren gereksiz FT oynuyorsa hero yeni hero olsun ve şu taurenleri dirilten elemandan da bas[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...