Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Şimdi PTT'den para gönderme gibi bir olay varmış galiba. Merak ettiğim şey ise ; - Ücret ne kadar ? - Gerekli bilgiler neler ? (Sadece alıcı ismi fln yeter mi yani) - Yeterli değilse yukardaki neler gerekir.. Eyvallah şimdiden.[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kardeş kimsenin ilgilendigi yok walla ben bilsem yardımcı olurdum ama o kunularda hiç 1 bilgim yok sadece bana gelir ben alırım azuhah:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 PTT yi bilmiyorumda Bankalardan gönderirken alıcının ismi birde telefon numarası yeterli oluyor 10-20 milyon arasında da değişiyor ücreti[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flatlin3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bankaları bende biliyorum ama iş devlet işine gelince ben hiç anlamıyorum nasıl olsa torpilde geçiyor fiyatlarda degişebiliyor:D[signature][hline] Master, give a dry on top of rice from there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben biliyorum gidiyosun ptt ye sana havale formu gibi bişey veriyolar adres miktar telefonun senin adresin tel zartın zurtun onu dolduruyosun havale ücreti 3 veya 5 milyon arası bişey olmas lazım .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Saolasın thug... Parayı gönderceğim adam parayı PTT şubesinden çekicek dimi?[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet bana havale gelcekti dicek ona da bir forum vercekler adını yazcak kimlik vercek ptt ki kadın buna ne kadar gelcekti diye soracak bilirse alcak parayı bielemese para kadında kalcak :P şaka parayı ne kadar yolladığını söyle[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tamam saolasın..[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Gothic_Angel, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Şimdi PTT'den para gönderme gibi bir olay varmış galiba. Merak ettiğim şey ise ; - Ücret ne kadar ? - Gerekli bilgiler neler ? (Sadece alıcı ismi fln yeter mi yani) - Yeterli değilse yukardaki neler gerekir.. Eyvallah şimdiden. petete havale diil allaha havale... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Seni ALLAH'a emanet ediyorum eaglemısın nesin... Herkeze sataşmışsın maşallah..[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Gothic_Angel, 05 Kasım 2005 19:46 tarihinde demiş ki: Seni ALLAH'a emanet ediyorum eaglemısın nesin... Herkeze sataşmışsın maşallah.. bi daqqa ya bu forumda post yazma hakkımız da mı kalktı sataşma dediklerine bidaha bak istersen biz ona halk arasında espri diyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar