Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 merhaba arkadaşlar.. kamerayı 1 saat önce aldı.. klavuzdaki gibi aleti takmadn yazılımı kurdum.. yeniden başlattım.. kamerayı taktım ama windowsta tık yok.. aleti görmüyor.. acaba neden kaynaklanıyor bu sorun.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 başka usb alet varmı pcnde yok ise kasanın ön taraflarında bulunan usblere mi taktın bu iki şart doğruysa arkadakileri dene :) ek: şimdi farkettim win me imiş işin zor valla [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 05 Kasım 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet bir de nokia usb cable var.. bu bir sorunmu? ayrıca kasanın önünde usb girişleri yok.. eski tip midi tower kasa..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar