Brutus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar seneler önce frp&magic te gördüğümden beri arıyorum daha geçen baykuşta bi sayısını buldum tesadüfen o da bugün satılmış. sonuç olarak: elinde neil gaiman ın endless ından death çizgi romanı olan var mı?bi aciliyeti yok ama mümkün ise istiyorum artık kafayı yicem çünkü! ilgilenenler için izmirliyim kargoyla uğraşmak istemiyom izmir içi adam varsa sevinirim. [email protected] a mail atabilirsiniz. ilgilenenlere şimdiden teşekkürü borç neyin her şey bilirm. saolasın...[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 emuledan indirmiştim bi aralar. bi orada aratsana.[signature][hline]Lopeth, 16 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki:Öküzlüğü benimsemiş biri olarak herkese /rude /fuck çekiyorum.Rp yapıyorum All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar