elvyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Arkadaşlar internette bi sorun var internete girince ilk açtıgım sayfa haricinde başka hiç bir siteye giremiyorum. my.paticik.com a bile giremedim siz düşünün. bu sorunun nedeni nedir ve cozumu tabii. msn e de giremiyorum. ona girersem otekilerine giremiyorum falan.
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 başka bi tarayıcı kullanmayı dene[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ilginçtir ki dun deneyince olmamıştı. sagolasın.
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 elimizden geldiği kadar :-p[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yine bozuldu ya bu. kafasına gore takılıyor. mozillada da iede de gitti.
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sorun işletim sisteminde o zaman. XP kullanıyorsan ağ bağlantısına sağ tuşla tıklayıp onar demeyi dene. Eğer olursa, işe yararsa sana format yolu görünüyor gibi. Diğer yandan worm türü birşey de buna sebep oluyor olabilir.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bende de benzer bi sorun var, sanırım adsl ile ilgili bişeyler söz konusu gene[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar