Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nedir ya OHA

Sayk0

Öne çıkan mesajlar

Bunu bizim Cafeye gelen bi Çocugun Makinasında Gördüm Direk ss aldım olmaz bu kadar ya ayıptır bu oyunmu yoksa kendi egolarını tatmin etmekmi ?
[spo1=1][/spo]

[spo2=2][/spo]

[spo3=3][/spo]

[spo4=4][/spo]

[spo5=5][/spo]
[signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR

[Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben de yapim dicem ama, düşünüyom şimdi adamlar 63-65 olmush onların hakkı ne olucak, benim şimdiye kadar 55 olmam ne kadar zor olduysa 63 olmak 5 katı daha zordur die düşünüyorum. Ne bilim ya gönlüm el vermiyor. Büyücü olarak herşeye ihtiyacım olmasına rağmen.. swift buff herşeye ihtiyacım var ama bnları düşününce vazgeçiyorum..[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR
Server: Diez
Level: 55
Race: Mage
Spec.: Lighinng/Ice
Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Vood Staff +8
Clan:uMberLLa
Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordSevo, 04 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
oradaki mana ve hp ye bakacak olursak spike ında orjinal olmadığını görürüz...

mana ve hp normal göründü bana spiketa normal gibi adamın lvlını bilmiyoruz ama hp/manadan spikeı açmış olabilicegi yorumunu yapabiliyorum. buffı atan 4. bi kişi olabilir gibi geldi. tamda ayrıntıyı anlayamadım bi ara açarsanız şu ssleri.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ss leri buraya koymanız çok da birşey ifade etmiyor ha bunun yapılamıyacak bişi de olduğunu söylemiyorum şahsen ben kendim denedim ve gördüm.
Buff heal (1920 hatta) attan mageler 800 ac (secred skin) açan warrior lar. falan..[signature][hline]
ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!!
http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg

http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg
^^ANLAMAYANA BU^^
Sosyal ağlarda paylaş

charin class'i ne olursa olsun 2 (priest ve rogue) class'in skillerini kullanabiliyor. yani bi rogue kendine buff+ac atabilir yada bi warrior scaled skin veya safety kullanabilir. ilk ciktiginda gm'lere ksc ile felan gerekli bilgi verilmisti. kisa surede buna bi cozum gelir sanirim.[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Clan: Apocalypse
Nation: Orc
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların artık bize ihtiyacı yok ya.. 1500 buff 1920 heal 300 ac. Adam uzaktaysa bi 54 bi 57 yakındaysa bi spike az daha yaklaşırsa sword dancing.. Tek başına town da basar artık bunlar... :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot
Server: Ares(mus)
Level : nOOb'us :D
Np :1xxxx
Clan : Deişebilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...