Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bunu bizim Cafeye gelen bi Çocugun Makinasında Gördüm Direk ss aldım olmaz bu kadar ya ayıptır bu oyunmu yoksa kendi egolarını tatmin etmekmi ? [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR[Bu mesaj KaKsi tarafından 04 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 enterasan[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oradaki mana ve hp ye bakacak olursak spike ında orjinal olmadığını görürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: LordSevo, 04 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: oradaki mana ve hp ye bakacak olursak spike ında orjinal olmadığını görürüz... +1[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 böle yapan coq qişi war ama ben ss leri buraya koymayı bilmiom bilsem her gördümü koyarum :D[signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yeni moda bu ...[signature][hline]AreYouGay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben de yapim dicem ama, düşünüyom şimdi adamlar 63-65 olmush onların hakkı ne olucak, benim şimdiye kadar 55 olmam ne kadar zor olduysa 63 olmak 5 katı daha zordur die düşünüyorum. Ne bilim ya gönlüm el vermiyor. Büyücü olarak herşeye ihtiyacım olmasına rağmen.. swift buff herşeye ihtiyacım var ama bnları düşününce vazgeçiyorum..[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 55 Race: Mage Spec.: Lighinng/Ice Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Vood Staff +8 Clan:uMberLLa Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: LordSevo, 04 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: oradaki mana ve hp ye bakacak olursak spike ında orjinal olmadığını görürüz... mana ve hp normal göründü bana spiketa normal gibi adamın lvlını bilmiyoruz ama hp/manadan spikeı açmış olabilicegi yorumunu yapabiliyorum. buffı atan 4. bi kişi olabilir gibi geldi. tamda ayrıntıyı anlayamadım bi ara açarsanız şu ssleri.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 SHIGSY de debuff atıyomuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu ss leri buraya koymanız çok da birşey ifade etmiyor ha bunun yapılamıyacak bişi de olduğunu söylemiyorum şahsen ben kendim denedim ve gördüm. Buff heal (1920 hatta) attan mageler 800 ac (secred skin) açan warrior lar. falan..[signature][hline] ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 charin class'i ne olursa olsun 2 (priest ve rogue) class'in skillerini kullanabiliyor. yani bi rogue kendine buff+ac atabilir yada bi warrior scaled skin veya safety kullanabilir. ilk ciktiginda gm'lere ksc ile felan gerekli bilgi verilmisti. kisa surede buna bi cozum gelir sanirim.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Apocalypse Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
you_banned Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bırakın bunu kullanan 1 haftaya kalmaz banlanın trojan warmıs içinde bizim cafedekiler indirip taratti walla 10 gun soora goremezsiniz bunları :)[signature][hline]!!!emeğe saygı lutfen!!! !hileye hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben şimdiden sölüyorm bu işin çivisi çıktı...artık cz de mage lerden korkuyorum raptor yada shard çekip saldıracak diye..kimin ne olduğu belli değil ya....yakında dm ye tank olmuş raptorlu mage ler çıkacak..bunlar iyi günlerimiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaw allahtan bu statların bugu yok o olsa ne nnane yerız adam tum stat ları 250 yapsa :S yandı gulum keten helvam [Bu mesaj soulteam tarafından 05 Kasım 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 stat bug yapıo mage eline raptor alıo üstüne shell mpde 255 offff sıçar ağzımıza :D[signature][hline]malesya serveri hepinizi beklerim ırk:orc lvl:henüz 36 ama yeni başladım job:paper flame amerikan serveri ırk=insan job=heal,rezzer priest lvl=46dan düşme 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Stat bug da var :) ama zor yane :)[signature][hline]Ares/_NecrozaN_/6X/Cleric Cypher/SunBirD/5X/Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 işte kendini zeki zanneden amerikalıların yapçağı oyun bu kadar japko ^^ xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beyler o iş programla oluyor... her char 1500 buff 300 ac 1920 heal basabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Adamların artık bize ihtiyacı yok ya.. 1500 buff 1920 heal 300 ac. Adam uzaktaysa bi 54 bi 57 yakındaysa bi spike az daha yaklaşırsa sword dancing.. Tek başına town da basar artık bunlar... :D[signature][hline]Nick : Cure_Shot Server: Ares(mus) Level : nOOb'us :D Np :1xxxx Clan : Deişebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: DaggerInTheNight, 05 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: beyler o iş programla oluyor... her char 1500 buff 300 ac 1920 heal basabiliyor. Puhahahha cidden mi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar