HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sonunda adımızı yazdırdık şuraya .geçen hafta çektim bu ss i ama harddiski yaktıgım için geri alamamıştım(diez)... de hade seyran ova harran ova toplanında bayram ola!!! [spo2=KaLGelDi][/spo][spo1=KaLGelDi][/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.[Bu mesaj HasMez tarafından 04 Kasım 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 wow tebrikler[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 62 Clan : DrukenOrcs Malesef Banlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Haha,tebrkler kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 başlık bomba olmuş wariorumda vampiric olsa bende kesecem vampiricten öldüremiyozki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok kişi dalınca drain işe yarıyoda az kişi varken warriorların daha çok avantajı var ama genel olarak drain konuşuyo haliyle keeperda tek başına alınası bi mahlugat olmadıgı için... hadi darısı başınıza[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 04 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 teke tek olsun her türlü gerçi areste krakotoa drain falan dinlemiyom ben 70 lvl warriroum keserim dio kesioda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Orta şut karışımı bir dömivole baraja da çarparak ağları bulmuş... İyi oynayanı top da sever kardeşim... Muçazgarasyas[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 HacKeR, kardeş bi code patlaması yapmışın :D[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 55 Race: Mage Spec.: Lighting/Ice Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Vood Staff +8 Clan:uMberLLa Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahah baslik super :D gratz[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Clan: Apocalypse Nation: Orc Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tebrikler hasmez rulazz :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yalnız sagolsun roguenler msnden söyledi de nickini yazamayan tek kabzımal benim galiba. KaLGeLDi olucak sanırım yada her ne haltsa işte amaaaaaan bilmiyorum ulan nickimin nasıl yazıldıgını peeeee[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Helal kardeş darısı hepiciğimizin başına... demi ama ;)[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 görmeyen kalmasın düşman çatlatıyoruz[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tbrkLer kardeşim :D[signature][hline]EnjoyTheSiLence Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 10x.xxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: HasMez, 05 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: görmeyen kalmasın düşman çatlatıyoruz Aman da amaaaaaannnnn, büyümüş de Keeper mı kesmişşşşşşşşş?????? :) Tebrikler...[signature][hline]**** ** [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Kasım 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 belkide KS yaparak kesmıştir :P ( şakka canım kızmayn ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ahaaha valla çatladım diezin humanlarından olarak. Tebrikler bu arada. Darısı başımıza.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Murtaza, 05 Kasım 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Aman da amaaaaaannnnn, büyümüş de keeper mı kesmişşşşşşşşş?????? :) Tebrikler... warder diil lan noob , keeper kestik. daha onu bilmiyosun bak o tepede yazan şeyi oku bari.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Kasım 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] <--- ŞU YAZIYA DİKKAT [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Kasım 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar