gofret Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 fena zamanlarım geçti o lisede...hayatımın çürüme noktalarından biriydi :) öğrencileri döwen hocaları döwmek benim için bi spor haline gelmişti :) ama geriye dönüp baktıımda hepsi bos geldi...tabi dolu olan seylerde wardı nese....cihan yalçından bu kadar allaha emanet olun
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 helal olsun bea ne adammışsın...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: gofret, 03 Kasım 2005 05:16 tarihinde demiş ki: fena zamanlarım geçti o lisede...hayatımın çürüme noktalarından biriydi :) öğrencileri döwen hocaları döwmek benim için bi spor haline gelmişti :) ama geriye dönüp baktıımda hepsi bos geldi...tabi dolu olan seylerde wardı nese....cihan yalçından bu kadar allaha emanet olun ALLAH'ın işi. dehuhuheuhdu[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+}
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu muhabbetin bi başı varmı ben analamadım :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vay be adam cidden benhur gibi bisi olsa gerek hepmizi dover bu kacın!!![signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fenci benim gözüme vurmuştu 8. sınıfta..hemde aparkat attı ibiş:D....o zaman babamıza sölüyoruz tabi:D...şimdi olsa matematikçiyle beraber ikisini döverim:D
Öne çıkan mesajlar