Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzeyin arkası

Villians

Öne çıkan mesajlar

Bu kokuda nereden geliyor diye düşünmeme gerek kalmadan bedenim ilk yanıtlarını vermeye başladı. Duyabiliyor musun? Duyabiliyormusun kısmını farkedebilceğinden bile emin değilim! Ben aynı zamanda hissedebiliyorum da! Çürük bu ! Bedenler(imiz) çürümüş adeta. Hiçbir çürük uzun süre olduğu yerde kalmaz
kalmaması gerekir. Onun kaynağını bulursam eğer ondan kurtulabilirim belki. Senle birlikte değil tek başıma! Sen tek başına tipte kalmayı seçenlerden, bense uzakta kalmak durumunda olanlardan..! Fazla ayrıntının gereksiz olduğunu düşünüyorsan bunu da geçebilirsin. Biliyorsun kolay olan işimize gelendir. Ben de öğrenememişim her ilk defasında yapabilceğim hatayı tekrarlamamayı diyorum. Bilirsin ya düşünmen gerekir adım atmadan önce ve bunun gibi detaylar (işine yaramayacak olanlardan)
Bunlar yine sana saçmalamalarımdan birisi gibi mi geliyor? Yoksa öylesine mi ya da kulaklarını tıkamayı mı tercih edersin.?
Bu beden zaten demek küçültür, bunu demek aşağalatır. O beden beni takip ettiği her yerde neyaptıysam üzerinde taşıyor. İzlerimi kapamıyor. Görünmeyenleri ise ruhuma saklıyor. Yine bir şeyler saklandı, sen son sözlerini söyledikten sonra. Senin önünde rol yapmayacağım .Ama sen yap olur mu? İşine gelen yada gelmeyen hangisi olursa.!
Habersiz ayrılık olması inan çok bunaltıcı, önceden işaretlerini görebilseydim inan ben daha anlayışılı davranırdım.(biliyorsun anlayış noktası uzun benim için). Hem böyle çürük filan da olmazdı. Sende bu satırların eziyetini çekmek zorunda kalmazdın.
Seni geride bıraktım, bırakmalıyım. Bak arkamda hangi nokta da durduğun yer önemli değil . Ben nasıl olsa ileriye doğru gidiyorum. Ön sevişmeden sonraki ilk adımı ben atmalıyım yoksa o yolu zevkli bir noktaya ulaştıramam. Belki duyarsın uzaktan iniltilerimi, belki siz de..!

PS: bU YAZI İÇİmdeki tüm suskunluğa ve yüzeye adanmıştır[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

üzücü.

" Senin önünde rol yapmayacağım. Ama sen yap olur mu?"

atlatmak zor, ama imkansız değil. "rol yapmamak" ta bunun ilk adımı.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayış göstermen gereksiz, hala nefret beslemen onu önemsediğin manasına gelir. Sıyrıl kıyafetinden çıplak kal ve o da gitsin; bırak anlamını yitirsin.
Sıkıl iyi olmaktan, zarar ver artık gerektiğinde. Kelimeler yaralasın...
Fonda Maiden çalsın.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Hum evet olsun bence de yani yakın zamanda olacak.içimi döktüm en azından
Okumayanlara teşekkürler...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...