Memo6 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkdaşlar internetten nası oynıcam update tini bulmadım hiç bir sitede lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 arkadaşım iki kere açmana gerek yok boş wer source yi 1.5 oyna kral 1.5[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 HL2 nin orijinalini satin alacaksin,oyle oynayabilirsin. fakat pekte bi geregi olmadigini ben sana direk soyleyebilirim,pek guzel olmamis diye dusunuyorum[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bence gayet zevkli orjinalini alınca steam otomatik updateliyo, 2 saat fln surmustu bende adsl 256k ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bencede gayet hos cs source.bende steam uzerinden oynuyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar