Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türklerin 84c sevdası ve Turnuva hakkında..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu 84c sevdası ?

Anlayamadım gitti. Ben 1 yıla yakındır dota oynuyorum.. En çok 84c oynanıyor. Şahsen hiç beceremem. Nedendir ki genenllikle pro oyuncular 84c oynuyorlar yada bana öyle geliyor.. Veya ezberlemişler bilmiyorum.. umarım 6.20 nin çıkmasıyle beraber geçerler artık.. Sanmıyorum ama..

Yaw ezberlemişsiniz 84c yi sonra biz büyüğüz dersiniz :)

[Bu mesaj Noriendel tarafından 02 Kasım 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şöyle izah ediyim. Uo oynadıysan anlaman daha kolay olacaktır. 5.84 te itemlar daha az ve daha basit.Mesela agilitysen sana hitap eden item az ,talisman yapabilirsin ama ileri versiyonlarda garip garip herolar ve her hero için nerdeyse özel bir item var. Uo olarak düşünürsen. Biz Ultimayı en eski versiyonda oynamayı seviyoruz basit versiyonda. Nebula gibi diğer bölümler ise Rw Realm tarzında. Katanayla vurdugunda hem flame strike hem ligtning cakıyorsun. 5.84 serisinin buglarını hallettiğinde ilaç gibi oyun oluyor.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
yaw iyide güzel insanlar evet bende eski serverda oynamayı seviyorum çünkü yeni serverın ultimayla alakası kalmamış.. ölünce itemlar düşmüyo fln.. ne o öyle.. öyle ultimamı olur. Gateway ultima knight özentisi olmuş çıkmış..

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dota farklı.. yaw 84c de wraith band bile yok ne sınıfına göre item diyorsun...[signature][hline]Ave
Cypher
lvl 6x
2xxxx nps
Mesaj tarihi:
Ben bilmiyorum sana soruyorum..:D[signature][hline]Ave
Cypher
lvl 6x
2xxxx nps

[Bu mesaj Noriendel tarafından 02 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Noriendel tarafından 02 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beceremedikleri için 6.xx serisine geçemiyolar :P ...
beceriksizler :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
said:
The_Delucian, 02 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
beceremedikleri için 6.xx serisine geçemiyolar :P ...
beceriksizler :)

cidden ole. :)
ben 2 sene ye yakındır dota oynuyorum.
5.50 kusurlerde baslamıstım.6 serisi cıktıgından beri alısamadım.harita nın uzerindeki detaylar vede yenilikler olsun cok acayip geliyor bana.

nerubian ass. bile ne evrimler gecirdi.vendettasız olan nerubianı ozluyorum walla :)
Mesaj tarihi:
6.** serisi bana cok kolay geliyor..arkadasin dediği gibi her heroya bi özel item war nerdeyse.ayricia renkleri cok gicik gözüm yoruluyor ekrana bakarken..asiri lag oluyor vs vs..5.84 sade ve güzel..hem oyunda zor kasiyorsun öyle armut piş agzima düş yok..agi herosuna 2 wraith band yapiyorsn adam sonrasinda cosuyor..5.84 ruLLLzzZZ:D[signature][hline]infinite skills create miracles.
Mesaj tarihi:
Katılmıyorum.6 serisinde daha fazla item veya benzeri şeyler olabilir ama 5.84de oynaması daha rahat.Üstelik 6 serisinde oynadığım 9-10 oyundada az kişiyle bile lag yaşadım,haritadan kaynaklandığını düşünüyorum(mantıksız gelebilir)Sonra bi daha 6 serisine dokunmadım.Üstelik 6 serisinde haritalar benim gözüme hoş gelmiyor.Bence .84ün hem renkleri daha uygundu,hemde tasarımı...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
o kasan haritalar 6.13 dü şimdi 6.20 çıktı sürekli yenileniyo ve teknik şeyler kesinlikle sorunlu değil vede bahane de değil ne haritalar kasıyor ne bağlantılar kasıyor 6.19 ve 6.20 cidden oynanılası bence sizde geçin 6.20 ye en azından deneyin ufak bi dl 1-2 eğlenceli deneme ne kaybedersinizki ezberlemedinizmi zaten :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
said:
spadina, 02 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
6.** serisi bana cok kolay geliyor..arkadasin dediği gibi her heroya bi özel item war nerdeyse.ayricia renkleri cok gicik gözüm yoruluyor ekrana bakarken..asiri lag oluyor vs vs..5.84 sade ve güzel..hem oyunda zor kasiyorsun öyle armut piş agzima düş yok..agi herosuna 2 wraith band yapiyorsn adam sonrasinda cosuyor..5.84 ruLLLzzZZ:D

5.84 tede bi tek null talisma yapmişlar sirf int herolari yararlaniyor. 5.84 cok adaletsiz[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:
b, de 6.19 cok rengarenk insanın gozunu alıor ciddiyim bu da bi etken ayrıca 5.84 te iş brz daha profesyonellie bakıyor 6.19 da wraith band falan büyük kolaylık onun için hala 5.84 tercih edenler var ama bana sorarsanız 5.84 berbat 6.19 daha zevkli ayrıca herolar daha dengelendiği için balance olayı ar daha zevkli bi hal alıor :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Mesaj tarihi:
said:
spadina, 02 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
6.** serisi bana cok kolay geliyor..arkadasin dediği gibi her heroya bi özel item war nerdeyse.ayricia renkleri cok gicik gözüm yoruluyor ekrana bakarken..asiri lag oluyor vs vs..5.84 sade ve güzel..hem oyunda zor kasiyorsun öyle armut piş agzima düş yok..agi herosuna 2 wraith band yapiyorsn adam sonrasinda cosuyor..5.84 ruLLLzzZZ:D

eşek spa(dina)sına +1 :D dogru anlatmıs vallahi. Lol sattım zati seni ama soldat fln oynadım az adsl e geçtik göçüp göçüp duruyo adım quiter a çıkacak cesaret edemedim dotaya girmeye. Sonra dayanamadım girdim o ayrı olay ama :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
84 de bile dengesizlikler var

6.20 de duny akdar hero dunya kadar yeni item var bunlarin dengeli olmasi mumkun degil en azindan 35-40 a kadar.

ben 84 de her golgenin yerini ezberlemisim her agav araligini biliyorum ama 20 de onu da deistimisler.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Yeni Oluştur...