OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bizler pach sayfasını acamazken nasıl oluyorda baskaları pach cekıyor ılgınc yoksa benim pc demı bır sorun var var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: OrioN_, 05 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki: bizler pach sayfasını acamazken nasıl oluyorda baskaları pach cekıyor ılgınc yoksa benim pc demı bır sorun var var pc ye res at dene açılır ftp yi diosan veya launcher ı kastettiysen ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 60k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ bu sayfadan bahsedıyorum ve bunun dısında enson cıkan pach 1303 ve baska bıldıgım kadarıyla varsa gerekenı yapacagım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar