KereM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya biliyorum 9483759378 kere emule le ilgili konu açıldı ama bu sorunu bulamadım.Emule ister açık olsun ister kapalı hiç fark etmiyo "4mb Anime Japanese Pretty Teen Sex" ismine yakın bi çok dosya iniyo ve inmeye de devam ediyo hepsi 523 kb lik virüsler.Ya yok mu bunun çözümü.Emule plus v1.1 kullanıyorum.Başka bişey mi kullanıyım.Bi yardım.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :) emuleyi sil, freeangel mod şeklinde tekrar yükle[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Peki şu anki downloadlarım gidicek mi?[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hmm gitmiyo diye biliyorum ama hiç silmem gerekmedi ki şimdiye kadar :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tamam neyse ya giderse de gitsin napalım boyna ben bunları silmeklemi uğraşıcam ha bi de son kez nerden indiriyim programı ve freeangel hangi versiyonu indiriyim.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yanlız silmeden evel temp ve config klasorlerinin yedeiğini al. Temp listendeki dl leri kurtarma için config ise credi dosyaların için..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 anladım saol.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar