Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trade blocklara müjdeeeeee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaynak?

ki dogruysa cok sacma olur nasıl acıcam ben simdi benim kasa char trade blocklu ve sadece gb var he dupemi diyen olur illa im buyed all gbs from sundires heralde sundires dupeleyip satıodur kasa charımı acmak icin simdi kasa charıma gold premium mu alcam cok sacma
Mesaj tarihi:
ya arklar buna benzer topic acılmıştı zaten gold premium felan yazmıodu ama önümüzdeki hafta sonu dupe wipe olacak ve trade blockluların blocku kalkıcak...[signature][hline]Name : :VusLat:
Level :61
Server : Beramus
Specialty : Elemantal Lord
Clan : m00nStaR
NP : 65k
Mesaj tarihi:
valla bizin kafeden bi ark trade block yedi açılır diye gold premıum aldı adam 1 haftadır açılacak diye bekliyor hala açıldıgı yok uydruma gold varsa açılıyo falam degil yane :)[signature][hline]BEYAZ PATİLER
Mesaj tarihi:
Sen Trade blockdan bahsediyorsun Biz iki kişi jindigden ban yedik aradan 20 gün geçti hayla banımız acılmadı yan char ile giriş yapıp kasamıza bakabiliyoruz Fakat söyle bi olay var Benim dier Cafede bizim ban yedigimizden 12 Gün sonra Arkadaslardan biri Kospdan dieride Jindig den blocklandı fakat 1 hafta içinde açıldı Su an oyundalar hayla Bu nasıl iştir bunun bi Çözümünü gösterseniz siteye giriş yaptıgımızda banlı degil yazısı ile karsılasıyorz Fakat bu dier iki arkadas giriş yaptıkları zaman hangi tarihde neden ban yedikleri yazıyordu Gm Ler Kafalarına Göre ban açıyorlar sanırım !.....
Mesaj tarihi:
Bizim bi arkadasta trade ban yedi ama permiumu vardı ban yedigi sırada 5 gun sore kalktı ama sonrdan alınana premium service in etkisi ne olur onu bilmem
  • Yeni Oluştur...