barbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya bugün biz birazdan gideriz ben sizin gitmeden bayramınızı kutluyorum.belki birazdan çıkarım
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tabi..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ileticez[signature][hline]Got some death! To DO!
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ne güzel ne güzel gez tabi bilgisayar bilgisayar nereye kadar;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yarın yapacaklarının habercisidir[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benim de gözlerim ağrıyor kalkamıyorum ama kilitlendim[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benim aklımada Homer Simpson'un ünlü lafı geldi aklıma; Yarın Yapabileceğin İşi Bugün Yapman Gerekmez. (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Öne çıkan mesajlar