Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok güzel anlatmışsın derdini hüzünlendim gerçekten :( benimde başımdan bi ara buna benzer bi olay geçmiştide... :([signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Allahtan karşılıklı olmuş eğer benim gibi olsaydı tek bi cümle wardı söylenicek.. *!Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara..*[signature][hline][b]sadece , sadece bir mucize .. benim ve onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kızı tamamen kaybetmeden önce yapabilceğin herşey yapmaşsın, sanırım şimdi bir tek şey eksik kalmış onu unutmak. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hatunlarin+efendi+adam+yerine+pic+tercihi yazını okuyunca aklıma ister istemez şu linkteki tespit geldi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: zarek, 05 Kasım 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: chagy, 04 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: onun için birşeyler yaparsın,mesela soğuk havada eldivenlerini çıkartıp ona verirsin,senin ellerin donar ama sen onun ellerini ısıtırsın eldivenlerin yanında sevginle. Burada film koptu işte... Çok duygulandım. Bilmiyorum ki ne denir ? :( [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 chagy dostum valla nerdeyse bende ağlıcam:( yanında olsam valla sabahın bu saatinde gel içmeye derim:(benzer olaylar yaşadım ama bu kadar ağırını deyil.bilmiorum ne kadr doğruydu ama zaman herşein ilacıdır tezide çürümüş senle:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya ağladım okurken.Umarım bundan sonraki hayatın seni ödüllendirir. Ben şu an sahip olduklarımı kaybetmekten çok korkuyorum.Sevgilimin geçmişinden korkuyorum,onu unutamamasından,bir gün beni bırakıp gitmesinden...ve deli gibi sevdiğim bir insanın beni de aynı şekilde seveceğine inanmıyorum,inanamıyorum.Umarım bu düşüncemin yanlış olduğunu birileri ispatlar bana...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar